Planeti u petoj kući koji utječu na vašu ljubavnu sudbinu

Planeti u petoj kući koji utječu na vašu ljubavnu sudbinuSvatko od nas bar jednom je poželio da sazna svoju budućnost i ljubavnu sudbinu kroz mistične poruke planeta. Astrologija kao znanost razotkriva nam mnoge tajne iz kraljevstva zvijezda i planeta, dajući nam ujedno priliku da razumijemo sva ona važna razdoblja svog života, imamo novi i jasniji fokus, riješimo se mnogih zabluda i saznamo kakva će biti naša srodna duša. Mnogi drevni astrolozi i mudraci smatrali su da je peta kuća horoskopa “prebivalište” ljubavi. Planeti u petoj kući koji utječu na vašu ljubavnu sudbinu ujedno predstavljaju način razumijevanja psihološke prirode romantičnih odnosa i svega onog što je “skriveno” u interakciji s drugima. Peta kuća odnosi se na romantiku, ljubav, seksualnost, kreativnost, djecu. Zodijački znak lav je prirodni vladar ove kuće. Tradicionalno, koncept pete kuće bazira se na željama srca, nadahnuću i snazi ​​ljubavi. Ovo je mjesto naše životne radosti, predanosti i stvaralaštva. Peta kuća označava mjesto karme i ljubavnih načela vezanih za prethodne živote.

Planeti u petoj kući koji utječu na vašu ljubavnu sudbinu – Venera

Bez dobrog položaja Venere u horoskopu vrlo je teško ostvariti ljubavnu sreću i brak. Kada se Venera nalazi u petoj kući ona daje vrlo romantična i dugoročna partnerstva. Venera je planet ženstvenosti, strasti, interakcije u međuljudskim odnosima. Njezin položaj u petoj kući oslikava da će osoba imati tendenciju ka romantici i harmoniji. Ona nam otkriva mnogo toga vezanog za našu ljubavnu karmu i uspjeh u ljubavnom životu.

Planeti u petoj kući koji utječu na vašu ljubavnu sudbinu – Jupiter

Iako položaj Jupitera u petoj kući nije od ključnog značaja za ljubav, ukoliko pravi dobre aspekte sa planetima iz sedme kuće, onda donosi brojne blagoslove, zadovoljstvo i sreću. Ova planeta daje obilje energije, povećavajući optimizam i sreću. Kada se analizira peta kuća i pitanja ljubavi tada treba uzeti u obzir i skladne aspekte planeta. Skladni aspekti Mjeseca i Marsa, osiguravaju obostranu sreću partnera, osjećaj pripadnosti i usklađivanja Yin i Yang energije.

Planeti u petoj kući koji utječu na vašu ljubavnu sudbinu – Saturn

Položaj Saturna u petoj kući odnosi se na brojne blokade i ograničavajuće faktore. Saturn u ovom polju nas usporava, nameće ograničenja koja su najčešće manifestacija naših karmičkih dugova. Djelovanje Saturna u petoj kući po pitanju ljubavi i romantičnih odnosa odražava se kroz brojna razočarenja. Osoba često biva nesretna i ostavljena od strane svog partnera. Osobe sa ovom pozicijom Saturna u horoskopu imaju visoka očekivanja u ljubavi i vrlo su predane. Na žalost, njihova očekivanja vrlo često nisu ispunjena i potrebno im je dugo vremena da razumiju zašto njihov partner nema dalekosežne i utemeljene ciljeve. Kada govorimo o konceptu ljubavi i planeti u petoj kući koji utječu na vašu ljubavnu sudbinu, može se reći da Saturn ima veliku ulogu. Kada se radi o tranzitima planeta, harmonični aspekti Saturna i Jupitera (trigon, sekstil) ka vladaru pete kuće donose mogućnost velikih i pozitivnih promjena u ljubavi.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (410 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo