Reiki četvrti stupanj

Reiki četvrti stupanjReiki u osnovi predstavlja jednu od najstarijih tehnika koje se bavi zdravljem ljudi. Kanaliranje energije pomoću ruku vrši se iscjeljujući tretman koji učinkovito djeluje na čitav čovjekov organizam. Reiki pomaže da se otklone blokade u tijelu koje postoje, da um i tijelo budu funkcionalna cjelina. Reiki ima jako širok spektar djelovanja. Reiki ne pripada ni jednoj vjeri i mogu ga koristiti svi bez obzira na vjersku i nacionalnu pripadnost.
Reiki se u principu sastoji od tri stupnja, ali pojedini učitelji Reikija smatraju da je četvrti stupanj reikija neophodan kako bi se upotpunilo znanje o iscjeljenju i praktično primijenilo. Reiki četvrti stupanj ima vrlo učinkovito djelovanje, posebno kod seksualnosti i problema vezanih duhovnu i emotivnu projekciju.

Reiki je posljednjih desetljeća dobio veliki broj učenika za što su zaslužene mnoge škole sa istaknutim učiteljima reikija.
Reiki tretman -praktična primjena
Reiki se bazira na relaciji učitelj-pacijent. Sam tretman je vrlo učinkovit. Kada počne sam tretman reikija osoba osjeća lagane trnce u tijelu i u pojedinim dijelovima tijela toplo-hladan osjećaj kao reakcija na tretman. Ovisno o namjeni, ali i samog učitelja-praktičara tretman traje oko jedan sat. Ukoliko je složenije oboljenje u pitanju onda tretman može trajati i duže. Reiki se uglavnom radi iz nekoliko tretmana, ali poslije svakog tretmana osjeća se određeno poboljšanje. Reiki puno pomaže da se energija u tijelu koja je blokirana iskanalira pravilno što je neophodno za zdrav i funkcionalan rad organizma. Sa napretkom znanosti reiki je napredovao i našao novu primjenu u mnogim novim segmentima. Najnovija istraživanja ukazuju da reiki vrlo konstruktivno djeluje kod liječenja dijabetesa.

Reiki je našao svoju praktičnu primjenu u sljedećim zdravstvenim segmentima:

-Konstruktivno Djeluje protiv stresa i lošeg raspoloženja;
-Veoma Je učinkovit kod bolesti kralježnice;
-Produktivno Djeluje na probavni sustav;
Pomaže kod problema s kožom;
-Učinkovito Djeluje na dišne ​​putove;
Postoji još puno zdravstvenih aspekta gdje reiki može pomoći.
Svaki stupanj reikija ima određenu ulogu i funkcionalnost.
Četvrti stupanj reikija, kao i svi prethodni stupnjevi, ima određenu ulogu u liječenju.
Reiki četvrti stupanj pomaže u duhovnom rastu, ali se bavi i čišćenjem aure- energetskog omotača čovjeka. Vrlo konstruktivno djeluje na genitalne probleme.
Pored navedenog, reiki četvrti stupanj se bavi i pitanjima srca. Također u četvrtom stupnju reikija izučava se značenje i praktična primjena Orth Nahat.
Reiki četvrti stupanj ima program na individualnoj osnovi reiki škole ukoliko ga škola sadrži.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (280 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo