Reiki drugi stupanj – inicijacija u drugi stupanj reikija

reiki-drugi-stupanjReiki je tehnika koja dolazi iz Japana. Mnogi smatraju da je Reiki tehnika duhovnog iscjeljenja, iako Reiki ne pripada ni jednoj religiji. Reiki nam pomaže da dođemo do potpunog balansa organizma. Reiki ima četiri stupnja. U prvom stupnju Reikija naučili smo osnove Reiki tehnike, funkcionalnost čakri, kao i praktičnu primjenu Reiki tehnike.
Reiki drugi stupanj nas uvodi u složeniju strukturu. Drugi stupanj Reikija započinje sa upoznavanjem-svetih ključeva. Postoje tri svijeta ključa i svaki na svoj način ima svoju simboliku i utjecaj u Reiki tehnici. Sveti ključevi služe za otključavanje i protok Reiki energije.
Prvi sveti ključ služi za otključavanje i podizanje Reiki energije i nama samima daje mogućnost da podignemo svoju vlastitu iscjeliteljsku moć za određeni stupanj. Za svaki Reiki tretman ponovo se vrši otključavanje svetim ključem.
Drugi sveti ključ također ima svoju svrhu i služi za pravljenje emotivne i duhovne ravnoteže. Također utječe na balans organizma, pomaže kod lošeg sna, mršavljenja i svega onoga što je u problematičnom balansu u organizmu. Drugi ključ vrlo konstruktivno utječe na ozdravljenje.
Treći sveti ključ ili simbol, kako ga još nazivaju, se koristi kada radimo Reiki tretman na daljinu. Reiki tretman na daljinu je djelotvoran na daljinu kao pri fizičkom tretmanu, jer energija je fluid koji se pravilnom regulacijom usmjerava Reiki tehnikom. Reiki se može prakticirati bilo kada i bilo gdje, neovisno od mjesta.
Reiki drugi stupanj nam pruža mogućnosti da dođemo do novih saznanja koja će nam biti od velike koristi pri praktičnim Reiki tretmanima.
-Upoznavanje emotivnog stanja osobe;
-Upoznavanje duhovnog stanja osobe;
-Saznanje uzroka liječenja Reiki tehnikom;
Saznanja o otvaranju i zatvaranju energetskih centara kod osobe;
-Rad na energetskim poljima, čakrama i definiciji istih;
-Upoznavanje popratnih detalja u vezi osobe koji nam mogu pomoći u primjeni Reiki tehnike.
S drugim stupnjem Reiki tehnike, imat ćemo 50 posto suštinskog znanja rada s Reiki tehnikama.
Uspješnost Reiki tehnike u mnogome će zavisiti i od nas samih, naše pripremljenosti i meditativno-duhovnog pristupa. Rad na sebi pomaže da budemo uspješniji u radu s Reiki tehnikama. U svakom slučaju treba znati da Reiki može na prvom mjestu pomoći da se iscijelimo i dođemo do energetskog balansa. Od toga će ovisiti zdravlje i kvalitetu našeg života. Ako dublje sagledamo samu suštinu ove energetske prakse uvidjet ćemo da se ona na mnogo načina prepliće sa zakonima svemira, samoliječenja i ozdravljenja.

Reiki drugi stupanj online

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (377 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo