Reiki liječenje vodom

reiki-lijecenje-vodomU praktičnoj strani reiki iscjeljenja voda se smatra univerzalnim nositeljem energije. Voda ima vrlo važnu ulogu u životu svih nas. Počevši od toga koliko je važna iz zdravstvenog kuta za funkcionalan rad naših organa, pa do njenog utjecaja na cjelokupno opuštanje organizma. Samim tim zaključujemo koliko je važna suštinska vrijednost vode. Primijenjena kroz reiki ona ima ključno veliki utjecaj. Poznato je da voda ima vrlo specifičnu strukturu zbog svog kemijskog sastava. Osim što se smatra jednim od najučinkovitijih sredstava za čišćenje organizma, voda je još od antičkog vremena smatrana osnovom ljekovitosti. Voda je također povezana s emocionalnom stranom čovjeka i njegovim suptilnim tijelom. U reikiju voda se koristi za ozdravljenje, liječenje određenih bolesti, depresije, ali također i kao sredstvo za prskanje prostora i čišćenje od negativnosti. Proces “punjenja” vode u reikiju priprema se prema određenom planu, odnosno prema svrhi. Reiki voda predstavlja vrstu energetskog katalizatora u pročišćenju našeg bića. U reikiju voda se povezuje sa Neptunom, suosjećanjem i interakcijom s drugima.
Voda ima svoju energiju i svoju vibraciju što zajedno sa reiki energijom daje veću produktivnost treninga. Pojedini učitelji reikija koriste vodu u mnogim tehnikama.
Voda kao energija u reikiju nam pomaže da se konstruktivno očistimo i transformiramo do određenih razine. Trening Reiki voda najmanje treba biti aktivan mjesec dana.
Reiki voda pomaže da se energija usmjeri pozitivno ka cilju, a sve što je izvan toga da se preusmjeri u pozitivno.
Reiki voda potiče energiju uravnoteženja do maksimuma.
Reiki voda trening na svakoga djeluje drugačije i koliko će biti brzo vidljivi rezultati ovisi individualno i od same osobe.
Reiki voda utječe na emociju, na suštinsko Ja, otvora nam nove kanale, a čisti stare.
Reiki voda može očistiti sve negativne energije, utjecaje ljudi i sredine koje su se u vremenu skupile. Voda može regenerirati našu životnu energiju.
Reiki voda ima suštinski značaj kod majstora i učitelja koji posebno štuju ovaj vid reikija.
U reikiju iscjeljivanje vodom podrazumijeva stvaranje energije na višoj razini, odnosno, upućivanje molitvi kako bi protok energije reiki pridonio pokretanju ljekovitih vibracija koje se prenose na samu vodu. U sprezi reikija i vode dobivamo univerzalnu “živu vodu” ili “vodu života” koja čisti sve ono što je štetno za nas, ali ujedno potiče vitalnu energiju tijela.

Reiki liječenje vodom

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (220 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo