Reiki online

reiki-online-preko-internetaStoljećima unazad ljudi su težili potpunoj ravnoteži i balansu u svim aspektima života. Iako se reiki smatra tehnikom poboljšanja životne energije, možemo reći da se ljekovita energija reikija nalazi svud oko nas i prisutna je u svim oblicima. Ova tehnika iscjeljenja svoje korijene ima još u drevnoj Indiji, gdje se smatrala glavnim izvorom života i osnaživanja. No, prema pisanim izvorima reiki se spominje još u Kini gdje se povezivala s akupunkturom i prožimanjem Yin i Yang energije u sve kanale ljudskog tijela. Reiki kao energetska tehnika poznata je kao jedan od načina uz pomoć koga možemo uravnotežiti svaki dio svog bića i na vrlo jednostavan način doći do emocionalne, mentalne i fizičke dobrobiti. Primjenom reikija dostiže se balans i na taj način potiru svi negativni Obraćam energije koji nas sputavaju da postignemo sklad i ozdravljenje u životu. Reiki kao iscjeljujuća duhovna tehnika također je od velike pomoći u oslobađanju od stresa, loših karmičkih upliva i blokada u fizičkom tijelu. Kao formu alternativne medicine razvijao ju je čuveni japanski budist Mikao Usui 1922. godine. On je nakon duge bolesti želio podijeliti s drugima snagu ove drevne mudrosti kroz tehnike iscjeljenja. Reiki kao duhovni alat za obnovu i ozdravljenje može se primijeniti na ljudima, biljkama i životinjama. Mogućnosti reikija je jako veliki kada je u pitanju ljudsko zdravlje. Reiki se može prakticirati osobno i online. Reiki online sadrži dosta elemenata i ne razlikuje se u kvaliteti od klasičnog-fizičkog pristupa Reikiju.
Ova japanska tehnika, Reiki online, sadrži sljedeće segmente:
-osnove Reikija;
-Energija-Vidovi Energije;
-Čakre, Utjecaj i rad;
-MEDITACIJA I Reiki;
-Vizualizacija I Reiki;
-Disanje, Vježbe disanja;
-Negativno Utjecaji i kako djelovati reikija;
-Reiki Energija;
-Simboli I Reiki;
-Astralno Putovanje i Reiki;
-Vidovitost I Reiki;
-Aura I Reiki;
-Posao I Reiki;
-Reiki Afirmacije;
-Kristali I Reiki-praktičan pristup;
-Aromaterapija I Reiki-praktičan pristup;
-Energetska Medicina i Reiki;
-MASAŽA I Reiki;
-Reiki I kolori;
-Emotivni Odnos i Reiki;
-Reiki Utjecaj na čovjeka, biljke i životinje
-Praktična Primjena Reikija po stupnjevima;
-Praktična Primjena Reikija na druge osobe;
Reiki praksa dostiže sve veći rast, a s ‘obzirom da je svuda u svijetu online sustav biti dostupan, prihvaćanje opcije reiki online nudi različite varijante. Uz Reiki online potrebno je zarad veće učinkovitosti ispuniti još neke uvjete:
-Voditi Dnevnik treninga u kome ćete pisati dojmove s treninga;
-Podjelite Svoja razmišljanja s drugim osobama i diskutirajte.
-Reiki Online također ima veliki blagotvorni utjecaj na sljedeća područja:
-Duhovni Slom čovjeka;
-Mentalni Sklop covjeka;
-Emotivni Sklop čovjeka;
-stres;
-Depresiju;
-panika;
-povećan Tjelesnu težinu;
-Odnos S drugima i komunikaciju;
-Poroke;
-Frustracije;
Bol;
-Nezadovoljstvo I manjak optimizma;
– Poslovnu afirmaciju;
-Blokade;
-Negativno Karmičke utjecaje;
-Negativno Emociju;
-Negativno Utjecaj drugih i praktično čišćenje istih;
-strah;
Širenje ljubavi i primjenu pet osnovnih načela Reikija.

Reiki online preko interneta

Reiki online nam pomaže da premašimo negativne aspekte svog života, da živimo sa zdravom energijom i optimizmom, da naučimo kako da volimo sebe i voljeti druge. Reiki online je naš put do mudrosti i kvalitetnijeg života u kome ljubav i harmonija igraju ključnu ulogu.
Reiki online svakako jedan od nenametljivih i vrlo produktivnih načina da steknemo veći sklad na mentalnom, fizičkom i emotivnom područja. Ova eneregetska tehnika, reiki online, otvara mogućnost ka duhovnom putovanju u kome ćemo doživjeti iscjeljenje u mnogim razinama svog bića.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (512 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo