Reiki tehnike

reiki tehnikeReiki je tehnika duhovnog iscjeljenja koja dolazi iz Japana. Reiki je našao svoju primjenu u energetskoj medicini i sa godinama nalazi sve veći broj pristalici zbog čega se širom svijeta otvaraju škole Reikija. Reiki na spada ni u jednu religiju svijeta i korisnici Reikija su iz različitih vjerskih orijentacija.
Reiki se smatra procesom unutarnje transformacije, otkrivanja potencijala i balansiranja energije u sveukupnom energetskom sustavu. Reiki tehnike potiču balansiranje, sklad, iscjeljivanje i energetsku ravnotežu. Reiki tehnike nam mogu pomoći da se oslobodimo blokada i ispravimo neravnotežu koja dovodi do:
-stres;
-depresija;
-panika;
-Loših Snova;
-Manjka Optimizma;
-boli;
-Trauma;
-Gojaznosti;
-Poroka;
-Oboljenja Jetre;
-Stomačnih Oboljenja;
-Oboljenja Srca;
-Ljutnje;
-Negativnih Utjecaja drugih ljudi ;.
-Negativnih Karmičkih elemenata

Postoji puno područja gdje nam Reiki tehnike mogu pomoći da se bolje osjećamo i da živimo u miru, skladu i harmoniji. Reiki tehnike djeluju u sferi duhovnog, emotivnog i fizičkog. Harmonična povezanost ovih ravni daje skladan život pun zadovoljstva i sreće.
Reiki se sastoji od tri stupnja gdje svaki stupanj ima svoju ulogu.
-Reiki Se sastoji od tri tradicionalne tehnike:
-Kenyoko Ho
-Prva Tradicionalna Reiki tehnika je Kenyoko Ho-duhovno čišćenje. “Kenyoku” u prijevodu označava energiju čišćenja ili suho kupanje. Moderni treneri Reikija ne koriste toliko ovu tradicionalnu metodu već se bave čišćenjem aure. Kenyoko Ho je mnogo više od toga, jer vrši dubinsko čišćenje i odnosi se na gornji dio tijela. Svi negativni utjecaji i sve što se vremenom skupi na čovjeku, ova tehnika će očistiti. Tradicionalna tehnika Kenyoko Ho se radi na početku tretmana i na kraju.
Byosen skeniranje
-Druga Tradicionalna Reiki tehnika je Byosen skeniranje pomaže da se otkriju bolesti kod druge osobe.Također, ova tehnika nas uči da treba posvetiti više vremena onim mjestima koja su oboljela ili blokirana kod osobe. U praktičnom smislu to znači ispitivanje aure držanjem ruku najviše do 10 cm iznad pacijenta.
Reijo Ho
-U Prijevodu “Reijo” označava moć reikija, dok riječ “Ho” označava metodu.Treća tradicionalna Reiki tehnika nam pomaže da razvijemo svoju intuiciju koja predstavlja moćan energetski alat pri radu. U ovoj tehnici treba biti usmjerena ka energiji koja protječe i osjetiti njezino djelovanje.
Ove tri Reiki tehnike predstavljaju tradicionalnu temelju Reiki prakse. Mnoge osobe koje prakticiraju reiki smatraju da on donosi uravnoteženje i buđenje duhovne svijesti.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (214 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo