Reiki vježbe disanja i druge tehnike

reiki-vjezbe-disanjaReiki vježbe nam mogu pomoći da se oslobodimo stresa, napetosti i učiniti da naš organizam bude u harmoničnom balansu. Pri reiki vježbama osjetit ćemo promjenu u toplini tijela u pojedinim točkama, posebno na mjestima gdje postoji određeno oboljenje što je logičan slijed reiki vježbe. Jer sama mudrost i koncept reikija se bazira na univerzalnoj energiji.
-Prvi Dio Reiki Vježbi.
Prvi dio Reiki vježbi podrazumijeva upoznavanje sa samom suštinom Reikija i kako vježbe utječu na nas.
Također u ovom dijelu vježbi upoznajemo se sa čakrama i utjecajem reiki vježbi na čakre, praktično primjenjujući stavljanje ruku na određene točke kako bi se osjetio protok energije.
Drugi dio Reiki vježbi
Drugi dio Reiki vježbi podrazumijeva rad sa četiri gornje čakre i praktičan pristup čakrama. Vježba s grlenom čakrom je obvezan kao i sam praktičan pristup.Također reiki vježbe iz drugog dijela nam pomaže da više uđemo u suštinu i rad čakri, ali i naučiti kako da se maksimalno opustimo i kroz reiki vježbe dođemo do jedinstva u nama samima. Završna reiki vježba iz ovog segmenta je vježba sa Krunskom čakrom.
-Treći Dio Reiki vježbi
Treći dio Reiki vježbi podrazumijeva rad s tehnikama disanja, gdje se one i praktično primjenjuju. U ovom dijelu vježbi učimo o značaju pravilnog disanja, kao i utjecaju na čakre. Praktične reiki vježbe sa svim čakrama su zastupljene u trećem dijelu reiki vježbi.
-Četvrti Dio Reiki vježbi
Četvrti dio Reiki vježbi podrazumijeva rad na misaonim tehnikama, vizualizaciji kojoj se daje dosta prostora u ovom dijelu vježbi, kao i saznanja o protoku energije. Rad s vizualnom loptom je aktualan pri praktičnim Reiki vježbama u ovom dijelu.
-Peti Dio Reiki vježbi
Peti dio reiki vježbe podrazumijeva rad s točkom svjetlosti. Kod vježbi iz ovog segmenta vizualizacija može biti od ključne važnosti. Rad s točkom svjetlosti je dominantan u ovom dijelu vježbi, ali i praktična primjena meditacije točke svjetlosti je aktualna. Točka svjetlosti nam pomaže da preispitamo sve svoje barijere koje nas blokiraju, posebno one koje to čine dulje vrijeme. Postoji puno modela meditacije točke svjetlosti. U ovom dijelu reiki vježbi Regenerirat vlastitu energiju i dopuniti je iscjeljujući energijom reikija kroz trening. Pri radu s točkom svjetlosti treba biti pažljiv, jer detaljnim radom sa reiki vježbama možemo sebe zaštiti na duže vrijeme ovom metodom. Četiri gornje čakre su najviše naglašene kod ovog dijela reiki vježbi.
Reiki vježbe nam mogu pomoći da se harmonizira i učinimo svoj život zdravijim i kvalitetnijim.

Reiki vježbe disanja i druge tehnike za početnike

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (487 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo