U zadnjih nekoliko tjedana Hrvatska je postala „crna kronika“ . Medijske stupce pune vijesti o problematičnoj „zlatnoj mladeži“ koja je ili odgovorna za teške prometne nesreće ili za seksualna zlostavljanja turistkinja, ministra zdravstva Milana Kujundžića narod naziva ubojicom radi smrti Mattea Ružića, spomenuti ministar ne osjeća se krivim te je ušao u verbalni i politički rat s oporbom, više od tisuću radnika Uljanika i 3. maja vrijeđaju HDZ i IDS, premijer Andrej Plenković ipak je bio upućen u sve dogovore „grupe Borg“, ministar financija Zdravko Marić razmišlja o ostavci, Martina Dalić prijeti kako će objaviti knjigu u kojoj će otkriti sve detalje i istinu o Agrokoru, a jučer je i zauvijek zaspao naš uspješni poduzetnik Matija Raos. U moru loših vijesti saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na svom Facebook profilu nasmijao je hrvatsku javnost kritikom evolucije i usporednom žabe i princa. Zastupnik koji obično ne bira riječi u žustrim raspravama napisao je sljedeće: „Kada vam netko ispriča da se žaba pretvorila u princa, tada je to bajka. Međutim, ako vam kaže da je transformacija od žabe do princa trajala 500 milijuna godina, tada je to znanstvena činjenica. Vjerujete li da bajka može postati stvarnost ako se u priču ubace dugi vremenski periodi“.

Duhovni broj 14 koji krasi njegov datum rođenja otkriva kako je osnivač Živog zida često brzoplet, nepromišljen, ali i da uživa u šokiranju drugih. Njima je predodređeno da budu primijećeni. Život ih obično i odvede prema poslu koji traži kretanje, iznošenje (novih) ideja, gdje je mnoštvo izazova i natjecanja, ali i gdje treba obuzdavati stalnu sklonost promjenama. Ovo nije prvi put da je Ivan Pernar iskazao u javnosti nezadovoljstvo Darwinom i teorijom o evoluciji živih bića budući da je prije nekoliko godina okupio nekolicinu učenika i održavao im govor o sisavcima i fosilima. Iako je znanost groblje raznih hipoteza i teorija, nije uobičajeno da netko tko nije znanstvenik ili barem biolog kritizira evoluciju.

 • Vesna / Kod 05

  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: NUMEROLOGIJA, ANĐEOSKI I LJUBAVNI TAROT, VISAK, YI CHING, KNJIGA PROMJENA MUDROSTI, RUNE, IZRADA RUNSKIH AMAJLIJA

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/533-335
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

 • Mira / Kod 72

  Tarot savjetnik je slobodan

  Tarot savjetnik je zauzet

  Tarot savjetnik trenutno ne radi

  Tehnike: TAROT

  Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan

  Broj tel: 064/533-335
  tel:3,49 - mob:4,78 kn/min

Ocijenite TAROT uslugu
Kliknite ovdje za razgovor uživo