Saturn po kućama

Saturn po kućamaSaturn je planet mudrosti, stvaranja, kazni i ograničenja. Djelovanje ove planete je neizbježno. Saturn je suvladar Vodenjaka i vladar Jarca. On nas uči o predanosti, dok kroz velike Saturnove lekcije ne postignemo određenu razinu sazrijevanja. Uloga planeta Saturn je da testira naše strpljenje i izdržljivost, kako bi stekli bolju samodisciplinu, bili mudriji i istrajniji. Svaki zastoj ili ograničenje koje nam Saturn nametne je u suštini data prilika i mogućnost da učvrstimo vlastitu snagu i razumijemo pravi smisao onoga čemu težimo. Ovisno od kuće u kojoj se nađe, on će biti djelitelj nagrada, kazni i počasti.

Saturn po kućama -Prva kuća

Ova pozicija Saturna ukazuje na određena vrednovanja u životu, daje visok stvaralački potencijal, stupanj samodiscipline, snagu i fokusiranost ka cilju.

Saturn po kućama-Druga kuća

Položaj Saturna u drugoj kući donosi strah od siromaštva, mogućnost stalnih prihoda (mirovina, pomoć drugih) u mlađim danima, sklonost ka financijskim rizicima i naglašenu štednju.

Saturn po kućama – Treća kuća

Kada je Saturn smješten u ovoj kući on pokazuje učestali kontakt s dokumentima, smanjenu komunikaciju sa osobama iz okoline, zastoj u učenju, studijama, otvorenost ka putovanjima i nepredviđena kašnjenja.

Saturn po kućama -Četvrti kuća

U ovoj kući Saturn donosi stroga načela roditelja, karmičko siromaštvo, loše slaganje s ukućanima, izdvajanje od obitelji, brak u kasnijim godinama i veoma varijablu materijalnu situaciju.

Saturn po kućama -Peta kuća

Ovaj položaj Saturna predstavlja visok stupanj odgovornosti prema radu i svim vrstama hobija, mali broj djece – najčešće u starijim godinama, nedostatak ljubavi, strah od neplaniranog završetka ljubavnog partnerstva i dominaciju nad partnerom.

Saturn po kućama-Šesta kuća

Ova pozicija Saturna ukazuje na mogućnost stabilnog posla tijekom života, koncentriranosti i maksimalnu posvećenost poslu, brigu o zdravlju (redovni zdravstveni pregledi).

Saturn po kućama-Sedma kuća

U ovoj kući Saturn se odnosi na kasni ulazak u brak, stroga načela, ali također veliku ustrajnost i pouzdanost.

Saturn po kućama-Osma kuća

Kada je Saturn stacioniran u osmoj kući on označava loš timski rad, moguće probleme vezane sa pozajmice i kredite, jake uplive karme, gubitak materijalnih dobara, udovištvo i probleme s ocem.

Saturn po kućama-Deveta kuća

U devetoj kući Saturn donosi predispoziciju za duga putovanja koja su uvijek povezana s određenim teškoćama ili zastojima, manjak fokusa pri učenju i probleme s papirologijom vezanom za inozemstvo.

Saturn po kućama-Deseta kuća

Položaj Saturna u desetoj kući nadovezuje se za visok stupanj koncentracije, želju za uspjehom, veliki rad i zalaganje, težnju za poslovnim uspjehom. Ukoliko osoba ima visok položaj, Saturnova pozicija ovdje može ukazivati ​​na način prevladavanja teškoća.

Saturn po kućama-Jedanaesta kuća

Kada je Saturn u ovoj poziciji on donosi zajednički posao s prijateljima, mogućnost čestih promjena vezanih za profesiju ili promjenu posla, želju za opstankom, dokazivanjem u poslu do granica krajnje izdržljivosti.

Saturn po kućama-Dvanaesta kuća

Pozicija Saturna u dvanaestoj kući najčešće ukazuje na rad u samoći, izolaciju, usamljeništvo, duhovnost, transformaciju, vizije i nedostatak samopouzdanja.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (241 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo