Star tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Star tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Star tarot karte za otkrivanje budućnosti

Proricanje budućnosti odnosno sudbine se prakticira već preko dva tisućljeća. Već i u vrijeme starog rimskog carstva ste mogli pronaći razne vidovnjake koji bi vam otkrili što vas očekuje sve u budućnosti te bi vam otkrili značenje vaših snova i vizija. I dan danas je proricanje odnosno gatanje jako popularno, te ih sada možete lakše nego ikada pronaći star tarot majstore koji će vam kroz tarot karte otkriti što vas sve očekuje i dati vam odgovor na svako vaše pitanje koje vas muči i htjeli biste znati odgovor. Star tarot majstori su uvijek tu za vas i rado će vam pomoći da riješite svaki svoj problem. Prilikom gatanja oni koriste tarot karte gdje vam mogu izvući odgovor na svako pitanje te vam ujedno reći što vas očekuje na poslu, kakav će biti ishod sudskog spora, kako će dalje napredovati vaša veza, hoćete li se preseliti u inozemstvo i mnogo toga drugoga.

Značenje Star tarot ka

Star tarot karte imaju sveukupno sedamdeset i osam karti, te su one podijeljene u tri različite grupe, a to su vam mala arkana, velika arkana te dvorske karte. Za samo proricanje budućnosti se koriste jedino karte iz velike arkane, dok se karte iz male arkane i dvorske karte koriste više kao igraće karte nego kao karte za gatanje. Velika arkana sadrži dvadeset i dvije karte, te je svaka karta označena sa rimskim brojem. Brojevi se ovdje kreću od nula do dvadeset i jedan, gdje je prva karta Luda, a zadnja karta je Svijet. Luda nosi broj i 0 i 21, a to je zato što Luda prikazuje početak i kraj života, te se kroz karte velike arkane prikazuje njegov život od rođenja pa sve do njegove smrti. Star tarot karte imaju vži pozitivno kao i negativno značenje, te se samo značenje mijenja ovisno o tome koje koriste dolaze prije i poslije nje.

Stručni i profesionalni Star tarot majstori

Htjeli biste znati hoćete li uskoro promijeniti posao ili dobiti povišicu? Da li ćete se vjenčati vi i vaš partner uskoro te hoćete li u skorije doba dobiti i dijete? Očekuje li vas promjena lokacije? Hoće li vam banka odobriti kredit? Budete li pobijedili na sudskom sporu? Sve ovo i na mnoga druga pitanja možete napokon dobiti od profesionalnih star tarot majstora! U njihovo dugogodišnje iskustvo i stručnost u tarot kartama se možete pouzdati te možete znati da stw u dobrim rukama. Oni će vam pomoći da napokon dođete do odgovora na sva vaša pitanja. Ne morate se bojati da će vas itko ovdje osuđivati, jer star tarot majstori su puni razumijevanja te sve ostaje između vas i nitko drugi ne bude ništa znao. Dostupni su vam 24 sata dnevno svaki dan te kada god vam treba pomoć ili savjet, oni su tu za vas kada vam je to najpotrebnije!

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (487 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo