Što su anđeoske karte

Što su anđeoske karte

Što su anđeoske karte i što je anđeoski tarot?

Svijet tarota nam danas donosi na stotine različitih karata, što znači da su sve posebne na svoji način. Anđeoski tarot pripada među najpopularnije oblike tarota. Što su anđeoske karte? Riječ je o prekrasnim ilustriranim kartama koje su posebne po svojim inspiracijskim riječima te frazama. Vjeruje se kako su navedene karte inspirirane anđelima zaštitnicima. Anđeoski tarot se sastoji od najmanje 36 karata i maksimalno 100 karata. Anđeoske karte sadrže prikaze anđela ili drugih duhovnih entiteta koji su povezani sa riječima koje se nalaze na samim kartama.

Navedeni oblik tarota je jednostavniji od klasičnog tarota, što pridonosi njihovoj popularnosti. Što su anđeoske karte? Navedene karte možemo opisati kao pojednostavljeni oblik tarota koji se može koristiti već pri samom otvaranju kutije. Da li je moguće zatražiti čitanje anđeoskog tarota? Naravno. Ukoliko vas zanima što vam vaš anđeo želi reći, tada se možete s punim povjerenjem obratiti stručnjacima na astrofon21 koji će vam rado objasniti što anđeoska poruka znači. Riječ je o jednom od najpopularnijih oblika tarota današnjice.

Što su anđeoske karte i što one sadrže?

Anđeoske karte su karte koje su obogaćene sa afirmativnim riječima koje imaju za zadatak potaknuti i inspiraciju i pružati vodstvo. Poruke na navedenim kartama su uvijek pozitivne. Što su anđeoske karte? Jednostavno objašnjeno, one su najjednostavniji oblik tarota. Anđeoske karte možemo nabaviti u bilo kojoj specijaliziranoj trgovini, knjižari ili online. Špil će se odabrati na temelju promatranja i privlačnosti, one se kao i svake druge tarot karte vežu za svog čitatelja. Anđeoske karte često dolaze sa uputama čitanja i korištenja, što svakako dobro dođe osobi koja je početnik.

Iako je riječ o pojednostavljenom tarotu, on se također orijentira na intuiciji. Znamo što su anđeoske karte, no što one sadrže? One su poznate po svojim pozitivnim afirmacijama koje donose određeni mir čitatelju ili osobi koja traži odgovore na određena pitanja. Kako bi se bolje povezali s navedenim kartama, preporučuje se da ih u početku miješate i da sami donesete zaključke o porukama koje se nalaze na kartama. Značenje karte može biti drugačije od onoga što osoba osjeti, zato je potrebno voditi se intuicijom.

Što su anđeoske karte i kako se koriste?

Znamo što su anđeoske karte, no kako se one koriste? Anđeoski tarot se čita na svoji način. Često će mnogi uz čitanje karata koristiti i razne kristale koji povećavaju energiju špila i koji pomažu u čišćem tumačenju. U primjeru, rozi kvarc je dobar ukoliko osoba traži odgovore koji su vezani za ljubav. Ametist je u drugu ruku pravi kristal za proricanje, on će pomoći u boljem sagledavanju prošlosti i budućnosti, te sadašnjosti. Kristale je potrebno staviti na špil karata prije nego se one otvore i krenu tumačiti. Preporučuje se paljenje svijeće i traženje pomoći od anđela.

Metode otvaranja karata su razne. Možemo koristiti standardnu metodu – miješanje i postavljanje karata na stol u nizu lepeze. Prilikom otvaranja karata, bitno je slušati svoji vlastiti unutarnji glas kako bi se došlo do odgovora. Osim navedenog, anđeoski tarot se može čitati uz 2,3,4 karte. U početku se može činiti kako su anđeoske karte teške, no bitno je posvetiti se ispravnom načinu korištenja. Što su anđeoske karte? Jednostavni oblik čitanja tarota koji je zamišljen da se koristi onako kako čitatelju najbolje odgovara.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (604 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo