Tarot 144 – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot 144 - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot 144 karte za proricanje budućnosti

Proricanje budućnosti već jako dugo postoji te je duboko uvriježeno u čovječanstvo. Proricanje budućnosti se može otkriti već u prvom stoljeću poslije Krista, kada su otkrili da kristalnu kuglu. I kroz daljnje godine za vrijeme Rimskog Carstva je bilo mnogo ljudi koji su se bavili s proricanjem budućnosti i davanjem odgovara na sva pitanja. I dan danas možete pronaći tarot 144 majstore koji će vam pomoći kod davanja odgovora na svako vaše pitanje te vam pomoći da riješite svaku situaciju ili problem koji vi imate. Preko interneta možete lako i bez problema pronaći web stranice gdje možete vidjeti razne tarot 144 majstore koji će vam više nego rado pomoći kod davanja odgovora na vaše pitanje. Bez obzira da li vas zanima nešto vezano uz vaš posao, vašu vezu ili obitelj, neki sudski spor ili kod kupovine kuće, možete ih slobodno pitati te će vam oni dati precizan i točan odgovor.

Kako se čitaju tarot 144 karte

Tarot 144 karte imaju sveukupno 78 karti, te se one dijele na tri seta, a to su vam mala arkana, velika arkana te dvorske karte. Od ova tri seta karata, samo se velika arkana koristi kod gatanja, dok se mala arkana i dvorske karte koriste više kao igraće karte. Velika arkana ima samo 22 karte, te se one označuju sa rimskim brojevima i to rednim brojem od 0 do 21. Prva karta u ovom tarot 144 špilu je Luda, koja zapravo nosi broj i 0 i 21. Razlog zbog čega Luda ima oba dvs broja je zato što on predstavlja početak i kraj života, rođenje i smrt, što se ujedno prikazuje kroz cijeli špil velike arkane. Zadnje karte su vam božji sud i svijet, s čime se shvaća da je to kraj života lude. Svaka karta ima i negativno i pozitivno značenje te ono ovisi o tome koje su druge karte pored nje.

Čitanje tarot 144 karte

Imate neka pitanja na koje biste rado dobili odgovore? Ne znate kako riješiti neki određeni problem koji vas dugo muči? Tarot 144 majstori vam mogu u tome pomoći. Njihovo dugogodišnje iskustvo i visoka stručnost u tarotu i astrologiji vam mogu pomoći da napokon dobijete odgovor na svako pitanje koje vas muči te da vam daju savjet što da učinite u nekoj situaciji kako biste uspješno mogli razriješiti svaki problem koji vas muči. Nema te potrebe da se i dalje mučite s nekim starim problemima ili da prolazite kroz život nesretni. Tarot 144 majstori vam mogu napokon dati odgovor ili savjet na svako vaše pitanje odnosno problem kako biste točno znali što ds učinite i da saznate što je najbolje za vas. Tarot majstori su vam dostupni svakoga dana od 0 do 24 sata te kada god vam je potrebna pomoć oni su tu za vas dostupni kada vam je to najpotrebnije.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (358 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo