Tarot ehoroskop

Tarot ehoroskop

Tarot ehoroskop – što je tarot

Tarot je špil karata koji se već dugi niz godina koriste u većem dijelu Europe za proricanje budućnosti kao i pronalaženje odgovora na sva vaša pitanja. To jedno od najčešće korištenih metoda za proricanje, te se i dan danas jako koristi za tu svrhu. Skup tarot karata se sveukupno sastoji od 78 karti, koje se onda dalje dijele na tri kategorije, a to su Velika arkana, Mala arkana te na dvorske karte koje na sebi imaju iscrtane likove.

Za tarot se najčešće koriste karte iz kategorije Velika arkana, dok se Mala arkana i dvorske karte smatraju igraćim kartama. Velika arkana ima sveukupno 22 karte, te se one označavaju s rimskim brojevima od broja 0 do 21, gdje prva karta ima na sebi nacrtanu Ludu, dok zadnja karta ima na sebi nacrtan Svijet. Kroz tarot se može sve iščitati, te ona služi i za dobivanje odgovara, davanje savjeta i rješavanje situacija. Tarot ehoroskop je najbolje mjesto na internetu gdje možete dobiti odgovor na sva vaša pitanja od profesionalnih majstora. U nastavku ćemo vam reći više o horoskopu i tarot ehoroskop.

Tarot ehoroskop – razni horoskopski znakovi

Horoskop i tarot idu ruka uz ruku. Kako bi se mogle tarot karte iščitati, bitno je znati koji je vaš ili od druge osobe horoskopski znak, te ujedno vam tarot majstori sa stranice tarot ehoroskop mogu procijeniti na temelju vaših horoskopskih znakova vas i vašeg partnera kako bi vaša veza mogla proteći i jeste li uopće kompatibilni. Horoskop se sastoji od 12 raznih znakova, koje su potom podijeljene na 4 elemenata: vatra, zemlja, zrak i voda. Također se još dijele na dekade: prva, druga i treća. Prvi znak je Ovan koji je poznat po tome da je tvrdoglav, entuzijastičan, energetičan i veoma društven.

Bikovi se smatraju osobama koje vole pomoći drugima, kreativnima, društvenima i ponekad lijenima. Blizanci su duša društva, veoma su pričljivi, no njih se smatra dvoličnima i licemjernima. Rakovi su veoma emotivni, empatični, no mogu biti teški i naporni. Lavovi su hrabri, ekstrovertima i komunikativnima, no mogu se nekada činiti i egoističnima. Djevica se smatra organiziranom, pedantnom, no nekad i sitničavom i teškom. Vage su pojam elegancije, te su one društvene i brižne, ali mogu biti isto tako naporne. Škorpion je strastven, osjećajan, ali mogu lako upasti u negativu i posvađati se s bilo kome lako. Strijelac je vrijedan, zabavan i pričljiv, ali mogu biti osjetljivi. Jarac je radišan i dobar s novcem, ali se mogu isto tako smatrati hladnima i škrtima. Vodenjak je humorističan, bistar i pametan, ali mogu biti tvrdoglavi. I ribe za kraj se smatraju pažljivima, brižnima i uvijek voljnim pomoći, no mogu biti ponekad lijeni. Na stranici tarot ehoroskop možete saznati detaljnije o svakom znaku.

Tarot ehoroskop – kako se tumači

Na web stranici tarot ehoroskop možete dobiti sve odgovore na sva vaša pitanja uz pomoć profesionalnih tarot majstora koji imaju dugogodišnje iskustvo u svojem poslu te vam mogu pomoći da razriješite sve situacije na način da vam daju dobre i korisne savjete. Na tarot ehoroskop možete saznati za svaki horoskop sve bitne informacije o tome kakvi su oni kao osobe, koje su im prednosti i mane te slično. Također, ondje na stranici vas očekuju i stručni astro tim koji je pun profesionalnih tarot majstora koji su vam u bilo koje doba dana i noći dostupni samo za vas.

Uvijek ih možete kontaktirati u vez bilo kojeg pitanja koje vas zanima te će vam oni vrlo rado pomoći da dođete do svojeg odgovora. Nemojte se bojati ili ustručavati, te ih nazovite već sada kako bi vam pomogli da napokon saznate odgovore na vaše pitanje ili da vam pomognu oko situacije u kojoj se trenutno nalazite.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (301 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo