Tarot horoskop

Tarot horoskop

Tarot horoskop – što je tarot

Tarot vam je ime za komplet igraćih karti koje se u raznim dijelovima Europe koriste za proricanje odnosno gatanje. Skup tarot karti je jedno od najčešće korištenih metoda za proricanje. Špil tarot karti se sveukupno sastoji od 78 tarot karti, koje su zatim podijeljene na velika arkana, mala arkana, i dvorske karte odnosno karte koje na sebi imaju nacrtane likove. Velika Arkana se sastoji od 22 karte, gdje je prva karta Luda i ima broj 0, a zadnja karta je Svijet koja ima broj 21. One su označene s rimskim brojevima te mnogi majstori tarota povezuju taj broj s brojem slova u hebrejskom alfabetu. Mala Arkana ima sveukupno 40 karti koje su podijeljene na 4 boje odnosno kategorije, a to su štap, zlatnik, mač i pehar odnosno karo, herc, tref i pik. Svaka kategorija predstavlja jedan od 4 elemenata: voda, vatra, zemlja i zrak. U svakoj grupi karata se nalaze kralj, kraljica, vitez i paž. Za proricanje i tarot horoskop se pretežito koristi Velika Arkana, dok se Mala Arkana i dvorske karte više koriste kao igraće karte. U nastavku ćemo vam reći više o tarot horoskop i što svaki znak označava.

Tarot horoskop – značenja horoskopskih znakova

Tarot horoskop se sastoji od sveukupno 12 raznih znakova koji su razvrstani po 4 razne kategorije, a to su voda, vatra, zemlja i zrak. Zodijak odnosno tarot horoskop se sastoji od prvog znaka ovan, te se nastavlja na bik, blizanci, rak, lav, djevica, vaga, škorpion, strijelac, jarac, vodenjak i zadnji znak ribe. Ovnovi su osobe koje su veoma energične, otvorene, hrabre i pomalo tvrdoglave. Bikovi su kreativni, komunikativni, no ponekad lijeni i tvrdoglavi. Blizanci su simpatični, društveni, i komunikativni no mogu biti dvolični i licemjerni. Rakovi su osjećani, druželjubivi i rado će pomoći, no mogu biti osjetljivi i zadrti. Lavovi su energični, hrabri i veoma društveni, no mogu biti i malo egoistični. Djevica je veoma pedanta, organizirana i marljivi, no mogu biti naporni. Vaga je veoma elegantna, osjećajna, i pažljiva, ali mogu teške ponekad. Škorpion je pažljiv, osjećajni i strasni, je ali su skloni biti negativni i proturječivi. Strijelac je ljubazan, motiviran, optimističan i iskren no ne trpe laži. Jarac je veoma marljiv, motiviran ali mogu biti hladni i škrti. Vodenjak je kreativan, druželjubiv i pričljiv, no ne prihvaćaju kritiku. Ribe su osjećajne, vole pomagati drugima no znaju maštati i biti lijene.

Tarot horoskop – čitanje tarot karti

Zahvaljujući internetu i razvoju moderne tehnologije, možete danas pronaći gotovo sve živo što vas zanima, pa tako možete pronaći i stranice za tarot horoskop. Na internetu imate na raspolaganju razne web stranice gdje možete si pronaći uslugu za čitanje tarot horoskop, gdje vam profesionalni tarot majstori mogu otvoriti karte i dati vam odgovor na sva vaša pitanja koje imate. Možete ih u bilo koje doba dana kontaktirati te će vam oni veoma rado pomoći da napokon riješite bilo koje nedoumice, probleme i situacije koje imate na vašem umu. Ne morate se više pitati što vas sve očekuje u budućnosti, jer sada možete dobiti konačan odgovor na sva vaša pitanja, bez obzira da li se to radilo o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti! Tarot majstori vam mogu napokon pomoći da napokon dobijete savjet ili odgovor koji vam treba. Tarot centri koje možete pronaći na internetu avm rade 24/7 te su uvijek tu za vas!

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (445 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo