Tarot karta – As štapova

Tarot karte - As štapova

Ključne riječi tarot karte

Uspravno: Inspiracija, snaga, stvaranje, početak
Obrnuto: Kašnjenja, nedostatak motivacije, opterećenost

Značenja i opis tarot karte

Tarot karta As štapova prikazuje ruku iz oblaka, kao da je duhovna prilika ili prinos postignut. Štap je još uvijek u cvatu, razvija se i raste. Listovi padaju s vjetrom što označava materijalni i duhovni napredak i ravnotežu. U daljini, na lijevoj strain, nalazi se dvorac koji predstavlja obećanje da će prilike dolaziti.

Značenja uspravne tarot karte as štapova

Tarot karta As štapova obično ukazuje na nove početke – općenito vrlo pozitivne. Štapovi predstavljaju ostvarivanja i često se uglavnom odnose na posao i karijeru. Ako ste trenutno u lošoj i neugodnoj situaciji i ako izvućete Asa štapova u čitanju, morate znati da će stvari vjerojatno biti puno bolje i to u vrlo kratkom vremenu! As štapova predstavlja kreativnost. To nije ona koja se uči u akademskom okruženju ili iz knjiga, već kao hobi. Predstavlja priliku da hrabro pronađete svoje mjesto u univerzumu.

Općenito, ova kartica prikazuje optimizam i nadu u budućnosti – s dobrim razlogom! Vi se vjerojatno osjećate vrlo energično i pozitivno, ili ako ne onda ćete se vrlo brzo osjećati na taj način.Ova karta pokazuje kako je sada dobro vrijeme za neki novi početak. Ako ste u potrazi za novim radnim mjestom i kada izvućete ovu kartu onda znamo da će se dogoditi nešto novo i vrlo pozitivno. Odvažite se i tražite ono što želite, trebate i postanite ono što ste oduvijek željeli biti. Vjerojatno ćete biti uspješniji nego što ste to oduvijek mislili ili sanjali.

U ljubavnom kontekstu, ako ste bez partnera ili partnerice, to može ukazivati ​​na početak nove ljubavne veze. Osjećajte se dostupnima za ljubav na bilo koji način. Ako ste već u vezi onda će vaš odnos doživjeti novi početak, što će dovesti do novih razina razumijevanja jedni drugih. Izrazite svoje osjećaje. U financijskom smislu, pojava ove karte je obično znak skretanja u boljem smjeru, u smislu sreće i bogatstva, a ponekad čak i ona može navesti darove u novcu, ili nasljeđe iz neočekivanih izvora. Taj dar ne mora biti novac, naravno, bilo kakav poklon koji ima vrijednost za davatelja i primatelja.

Što se tiče zdravlja, uskoro će doći do nove, pozitivne razine zdravlja i vitalnosti. Ovo je izvrsno vrijeme za početak novog zdravstvenog režima. Ako to znači vježbanje svakog dana ili jedenje povrća jednom tjedno, onda je to ono što bi trebali učiniti. Nemojte odugovlačiti jer će vam se to ipak dugoročno isplatiti.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (359 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo