Tarot karta – Desetka mačeva

Tarot karte - Desetka mačeva

Ključne riječi tarot karte

Uspravno: Back-izboden, poraza, krize, izdaja, završetaka, gubitak
Obrnuto: oporavak, regeneracija, strah od propasti, neizbježan kraj

Značenja i opis tarot karte

Tarot karta Deset mačeva prikazuje čovjeka kako leži licem prema dolje s deset dugih mačeva zabijenih u leđima. Crveni plašt je prebačen preko donjeg dijela tijela, dok gornja polovica tijela ostaje naga. Nebo iznad čovjeka je mračno, a tu vlada opći osjećaj boli, gubitka, i nesreće.  Međutim, unatoč tim zloslutnim slikama, postoje pozitivni aspekti ove karte. More, koje se nalazi ispred tijela još uvijek je mirne, a u daljini iza planina nalazi se sunce, što znači da će tama uskoro otići. Dakle, svaki novi početak mora doći kada jednom razdoblju dođe kraj, a sa svakim porazom se sije sjeme buduće pobjede.

Značenja uspravne tarot karte desetke mačeva

Tarot karta Desetka mačeva ne nosi neugodnu konotaciju, al isto tako znači da nije nužno kraj svijeta. Kad se pojavi ova karta, to je jasan signal kako morate biti oprezni o tome gdje usmjeravate svoje povjerenje. Općenito, kada je u pitanju ova karta i ako se odnosi na pitanje o tome možete li vjerovati u ono što vam neka osoba govori ili ako se pitate je li određena situacija stabilna, prilično jasan odgovor je – “ne”. Međutim, pokušajte imati na umu da kad god vam se zatvore neka vrata, druga se vrata otvaraju. Život će vas odvesti u situacije koje su bolje za vas. Vjerujte sebi i imajte povjerenje u univerzum..

Izgled ove kartice može signalizirati da vaš posao predstavlja situacije koja će doći do kraja. Za vas je u tom trenutku najbolje razmisliti što ćete učiniti ako doista izgubite posao, iz bilo kojeg razloga. Možda ste bili tretirani loše od strane vaših kolega ili šefova. Nemojte trošiti svoje dragocjeno vrijeme i energiju naplaniranje osvete. Samo ćete prijeći u sljedeću fazu svog života. Ako ste u potrazi za poslom, možete izgubiti nadu u njegovom traženju. Iznad svega, ne odustajte.

Što se tiče ljubavi, ova karta nažalost nije dobar znak. Zapitajte se u vezi određenih pitanja, prihvatite realnost i ne zatvarajte oči pred istinom. Ne možete natjerati nekoga da vas voli i da se ponaša prema vama s poštovanjem. Ako ste nedavno upoznali nekog novoga (te je u potrazi za ljubavlju,) nastavite tražiti i dalje jer nikad ne znate koga ste upoznali i trebate li mu odmah vjerovati. Upoznat ćete mnoge koji se čine drukčijima nego što zapravo jesu.

U pogledu novca, možete se razočarati. Ovo nikako nisu okolnosti ni vrijeme da se kockate, ali je vrijeme da stvorite zalihenovca. Pokušajte razmišljati logično i racionalno te u skladu s financijskom situacijom.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (321 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo