Tarot karta – Paž mačeva

Tarot karte - paž mačeva

Ključne riječi tarot karte

Uspravno: komunikativnost, znatiželja, psihičkinemir, energičnost
Obrnuto: užurbanost, neispunjavanje obećanja

Značenja i opis tarot karte

Stranica mačeva prikazuje mladića kako stoji usred neravnog terenu s mačem koji drži u obje ruke. Na karti se nalazi nebo, koje je ispunjeno burnim oblacima, u pozadini je drveće koje je otpuhao vjetar kao i mladićevu kosu. Voda koja se nalazi iza Paža predstavlja opći osjećaj burne i nemirne energije.

Značenja uspravne tarot karte paž mačeva

Tarot karta paž mačeva, ponekad može stajati u doslovnom smislu kao osoba u našim životima. Općenito, Paž mačeva nam govori da se osoba kojoj se otvaraju karte može jako truditi, pritom možda čak i prebrzo. Možda ćete morati naučiti govor tijela kod drugih ljudi, i razmislite o tome koliko dobro (ili loše) prihvaćate konstruktivne kritike od drugih. Vrlo je vjerojatno da ćete imati veliku mentalnu i fizičku energiju. Stoga je koristite mudro.

Paž mačeva predstavlja obilje energije, strasti i entuzijazma. Ne možete dočekati da biste započeli novi projekt ili ideju, koju ćete podijeliti s drugima. Sve nove projekte, ulaganja i putovanja počinjete s velikom količinom energije i uzbuđenja. Izazov je, međutim, hoće li ta energija biti prisutna cijelo vrijeme! Kao i sa svim Paževima, početak uvijek izgleda obećavajuće, ali ipak je nešto drugo potrebno kako bi se zadržao ritam.

Što se tiče pitanja u vezi posla, ova karta pokazuje da ćete imati potencijalni sukob na poslu, naravno ako ste zaposleni. Ako ste u potrazi za poslom, možda ćete se morati ponašati s mnogo poniznosti u intervjuima kako bi došli do položaja kojem ste se nadali. Budite oprezni s ugovorima.

U ljubavnim pitanjima, Paž mačeva ukazuje na sukobe. Trebate znati kada napasti i kada se povući, mnoge rasprave nisu zapravo vrijedne i bespotrebno gubite energiju. Dopustite svom partneru da stvori svoj prostor. To je presudno za sreću. Ako ste neoženjeni ili neudani, iziđite van i upoznavajte ljude. Ljubav ne pada s neba!

Što se tiče novčanih pitanja, budite oprezni i nemojte se zanijeti i misliti da znate više, a s druge strane vaše je znanje puno manje od onoga što promišljate. Ne budite subjektivni. Ova karta može ukazivati ​​na to da o važnim pitanjima znate samo površne činjenice i da niste upoznati s cijelom problematikom. Ne ustručavajte se tražiti pomoć od stručnjaka, ako postoji šansa da ne znate što radite ili ako niste sigurni u svoje odluke. Nemojte odgađati rješavanje problema jer ćete požaliti.

Kada je riječ o zdravlju, Paž mačeva ukazuje na to da previše i vrlo intezivno radite te da često znate pretjerivati i iscrpite svu svoju energiju.  Dajte sebi i drugima oko vas pauzu jer vaši oštećeni živci to zahtijevaju.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (283 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo