Tarot karta – Paž novčića

Tarot karte - paž novčića

Ključne riječi tarot karte

Uspravno: Financijska prilika, novi posao
Obrnuto: Nedostatak napretka i planiranja, kratkoročni fokus

Značenja i opis tarot karte

Ova tarot karta prikazuje mladića koji stoji sam u polju, koji je puno cvijeća. Iza njega u daljini. s njegove desne strane, nalazi se šumarak, a s njegove lijeve strane nalazi se novo polje koje je izbrazdano te koje obećava obilnu žetvu. Paž polako hoda kao da je svjestan svega oko sebe osim zlatne medalje koja se nalazi njegovim rukama te je ispituje i razgledava. Svijetlo nebo iznad njega sugerira da je sve dobro i da se nalazi u mirnom trenutku gdje planira svoj put prema budućem uspjehu.

Tarot karta paž novčića je karta novih početaka, inspiracije i upućuje na početne faze kreativnih projekata ili pothvata. Paž odgovara alkemističkim elementom zemlje te u tom smislu novac koji Paž drži može simbolizirati početke senzualne svijesti, ne samo u smislu novca i njegove vrijednosti nego i u smislu važnosti zdravlja i drugih materijalnih potreba.

Značenja uspravne tarot karte paž novčića

Općenito gledano, Paž novčića predstavlja odličnu energiju, ako imate nešto zahtjevno za napraviti. Ta energija će vam pomoći kako bi se vaš cilj ostvario. Fokusirajte se na ono što zaista želite i nikako nemojte odustati nego uložite potreban trud, kako ne bi bili osuđeni na neuspjeh.

Što se tiče posla, ova karta može ukazivati na veći obujam posla koji treba obaviti nego što zapravi imate vremena za sve to napraviti. Ne očajavajte, samo je potrebno zasukati rukave i uhvatiti se u koštac s poslom. Iako će vas trud voditi prema svemu dobrome, može vam se stvoriti osjećaj zasićenja. Zapamtite da samo oni spori i odmjereni pobjeđuju u ovakvim utakmicama odnosno oni koji imaju dovoljno strpljenja. Ako vam je potrebna pomoć kako bi uspjeli, ne ustručavajte se otići i pronaći pomoć. Ona je tu za vas.

Ako ste u ljubavnome odnosu, ova karta može pokazivati da je vaša ljubav izgubila sjaj. To ne mora značiti kraj veze već da je potreban razgovor. Kako bi došlo do pozitivne promjene, potreban je iskren razgovor i oboje trebate reći što zaista osjećate. Ako ste neoženjeni ili neudani i ne možete pronaći pravu osobu onda sami sa sobom trebate biti iskreni i vidjeti što želite od svog partnera ili partnerice. Ako ste još uvijek u kontaktu s bivšim partnerom onda to trebate pustiti što prije i krenuti naprijed. Nemate vremena da ga uzalud trošite na odnose bez budućnosti.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (354 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo