Tarot karta – Vitez mačeva

Tarot karte - vitez mačeva

Ključne riječi tarot karte

Uspravno: tvrdoglavost, brzopletost, akcijski orijentiran, komunikativnost
Obrnuto: nebriga za posljedice, nedorečene misli

Značenja i opis tarot karte

Tarot karta vitez mačeva prikazuje mladića u svom oklopu koji jaše na snažnom bijelom konju u jeku bitke u daljini. Bijela boja konja simbolizira čistoću intelektualne energije koja motivira jahača. Nebo iza njega je ispunjeno olujnim oblacima, a stabla otpuhuje nalet jakog vjetra. Pojas od konja je ukrašen slikama leptira i ptica, a viteški oklop, također je ukrašen pticama. Vitez je u punom naletu prema naprijed i očito bez obzira na opasnosti s kojima se može susresti, juriša prema pobjedi.

Značenja uspravne tarot karte paž novčića

Za razliku od brojnih karata mačeva, Vitez mačeva zapravo donosi priličan optimizam i vedru energiju. Vitezovi često mogu značiti da je netko ili nešto poželjan. Vitez mačeva, također, ukazuje da je vaša fizička, emocionalna i duhovna energija na vrhuncu.

Općenito, ako ste čekali vijesti od nekoga, vrlo je vjerojatno da će vam se sviđati ono što ćete čuti. Vitez mačeva može ukazivati ​​na mnogo aktivnosti, putovanja, izlazaka. Što setiče posla, ova karta je vrlo dobar znak, ako ste u potrazi za poslom. Posao kojem ste se nadali može odjednom pronaći svoj put do vas. Ako ste već zaposleni, bit ćete još zaposleniji, u vrlo pozitivnom smislu. Vitezovi predstavljaju ideje, riječi i misli. Bijeli konj pokazuje da je poruka dostavljena čista. Nema namjeru “ozlijediti” odnosno uvrijediti s tim mislima i riječima.

U ljubavnom kontekstu,  doslovno se možda uskoro možete zaljubiti, bez obzira jeste li muško ili žensko. Ako ste trenutno u odnosu, vaša veza može postati puno dublja i zadovoljavajuća. Ako ste u potrazi za ljubavi, ona može doći kada je najmanje očekujete, ali morate imati neku vrstu kontakta s drugim ljudima tako da vam vrata budu otvorena za to.

Kada je u pitanju novac, slika izgleda vrlo dobro kad se pojavi vitez. Možete dobiti neki novac koji niste očekivali. Nemojte potrošiti sve na jednom mjestu. Vaš povrat na ulaganja izgleda sasvim dobro. Držite se onoga što radite. Podijelite svoje bogatstvo na bilo koji način.

Vitez mačeva ukazuje na relativno dobre vijesti s obzirom na zdravlje, ali može se reći da ipak morate usporiti malo. Vitez mačeva ima element pomalo grandiozne energije i ponašanja. Možete iskoristiti svoju energiju i moć iscjeljenja još danas.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (274 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo