Tarot karte – As mačeva

Tarot karte - AS mačeva

Ključne riječi tarot karte

Uspravna tarot karta: sirova snaga, pobjeda, otkrića, mentalna jasnoća
Obrnuta tarot karta: zbunjenost, kaos, nedostatak jasnoće

Značenja i opis

Tarot karta As mačeva pokazuje ruku, maskiranu u bijelo, koja drži uspravno mač, simbolički znak uma i intelekta. Na vrhu mača je vijenac, koji pokazuje uspjeh i pobjedu, a kruna ukazuje na mentalnu jasnoću. Međutim, neplodni, planinski krajolik ispod mača, često odražava hladnu prirodu intelekta.

Značenja uspravne tarot karte Asa mačeva

Tarot karta As mačeva vidi početak situacije čiji je potencijal kao dvosjekla oštrica mača. As podrazumijeva korištenje velike moći pa čak i pretjerane snage, s vremena na vrijeme. Ono što nije jasno jest kako će se ovlasti iskoristiti odnosno što je to što se pokušava postići. Bez obzira na cilj, uvijek postoji velika sila koja stoji iza pokušaja i koja nastoji doći do njega. Snaga karte Asa mačeva može biti sastavljena od strane bilo koga čiji su srce, um i želja izrazito jaki. Međutim, to ovisi o nositelju Mača i njegovom iskorištavanju tog potencijala, na način koji je koristan za veće dobro.

As mačeva može ukazivati na novi početak u vašem životu. Ponekad taj novi početak može biti pokrenut i zbog određenog odvajanja odnosno razlaza bilo u odnosu ili vezano za posao. Ova karta vas općenito poziva da se ne bojite napraviti skok, ako je to u vašem interesu. Ukratko, poziva vas na hrabrost. Vjerojatno već imate dobru ideju o tome što mora biti učinjeno. Najteži dio je započeti na stvaranju iste. Započnite već danas i ustrajte u onome što želite.

U kontekstu rada, As može značiti da ćete uskoro isprobati drukčiju taktiku ili možda čak odlučiti napustiti trenutni posao. Ako ste predani mjestu gdje se nalazite, možda ćete imati dobre ideje za nove strategije ili postupke kojim bi mogli poboljšati svoj život. Na ljubavnom aspektu, As mačeva može značiti da ste spremni započeti novi odnos, a ako ste trenutno u uspješnom odnosu, to može značiti da će doći do određenih promjena. Nemojte oklijevati izraziti svoje mišljenje. Ako je u vezi nešto bolno ili loše za vas te ste spremni izgubiti svog partnera – niste ništa stvarno izgubili već ste se usmjerili prema odnosu koji je bolji za vas. Recite istinu sami sebi i krenite prema boljoj budućnosti.

Kad je riječ o financijama, As mačeva nas poziva na racionalizaciju. Sada nije vrijeme da riskirate s novcem. Nemojte ulagati novac tamo gdje ja možete lako izgubiti. Ne odlučujte se olako na kredit kako se ne bi doveli u situaciju dužnika. U pogledu zdravlja, možete zaustaviti neke loše navike za koje znate da su loše za vas. To također može ukazivati na odluku da napokon počnete raditi nešto što je dobro za vas! Tjelovježba je sada posebno važna, ali nemojte pretjerivati.

Više i tarot kartama

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (362 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo