Tarot karte - desetka novčićaSpona s astrologijom: Merkur u djevici
Element: Pasivan princip, stanje

Ključna značenja tarot karte

Manifestacija materije, bogatstvo,uspjeh, blagostanje, potpunost, materijalna sigurnost, dobra sreća, nasljeđe, preci, tradicija, sigurnost, stabilnost, zadovoljstvo uspjehom, raspodjela novca unutar obitelji, prilike za unosan posao, promaknuće, slavlje, unutarnje bogatstvo, pronalazak rješenja.

Pozitivni aspekti tarot karte

Cilj ili želja će se ostvariti, ili je već ostvaren, oplemenjivanje postojećih vrijednosti, velikodušnost, humanost, životna mudrost, autoritet u obitelji, na poslu, u društvenoj zajednici.

Negativni aspekti tarot karte

Gomilanje novca, mrtvi kapital, dosadna svakodnevnica, nedostatak izazova i novog cilja, izražen osjećaj starenja, zasićenost svime što se ima, strah od gubitka bogatstva, škrtost, uskogrudnost, propadanje novca, imovine, obitelji, prijatelja, časti.

Poruka i interpretacija tarot karte

Tarot karte  desetka novčića predstavlja dubine materijalnog svijeta, sigurnost i ispunjenje. Isto tako je možemo povezati s osjećajima ponosa i postignuća koje osjećamo kada dođemo do onoga što smo htjeli i planirali.

Ova tarot karta jest kao svijetlo na kraju tunela, pozitivna sila koja nas uzdiže iznad svih problema. U vezama donosi dug i bogat odnos ispunjen ljubavlju, u kojem se osjećamo sigurnima i sretnima. Ponajviše se to odnosi na obiteljske veze i odnose te na osjećaj povezanosti s njima i ugode u vlastitome domu.

U ljubavnoj vezi Desetka novčića donosi predanost, iskrenu i duboku povezanost dviju duša te period u kojemu su svi elementi veze usklađeni. Desetka novčića opisuje kako uglavnom nema više velikih životnih i egzistencijalnih problema, ali nas zna podsjetiti na situacije kada neki imaju više nego što im je potrebno. Ako su pak naša materijalna bogatstva ograničena, uvijek nam ostaju duhovna.

Ovo je karta kojom osiguravamo stalne obiteljske i poslovne odnose, a također je i naznaka ostvarenja svega onoga što ste željeli i za što ste se zalagali.

Ako je tarot karta izvučena u obrnutom položaju

Siromaštvo, manjak resursa, potreba za strpljenjem, vjerom, balansom i širom perspektivom, neorganiziranost, pohlepa, egocentrizam, preveliki materijalizam, nenadane neugodne promjene.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (546 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo