Tarot karta - Desetka peharaSpona s astrologijom: Tarot karte – Trojka pehara
Element: Pasivan princip, stanje

 

Ključna značenja tarot karte

Ostvarena ljubav i zadovoljstvo, zajednički život, djeca, dugotrajna sigurnost, ispunjenje želja, uspjeh, nagrade i slavlje, emocionalna jasnoća, dom, obitelj, harmonija, emocionalna ispunjenost, privrženost.

 

Pozitivni aspekti tarot karte

Dom, obitelj, osjećaj sigurnosti, konačan izbor, dugoročni planovi, zalog za budućnost, predosjećaj, poštovanje tradicionalnih obiteljskih odnosa, prijateljstva koja su prerasla u bratski odnos.

 

Negativni aspekti tarot karte

Za propast prijateljske ili ljubavne veze krive su obje strane, ljubavna veza pretvorila se u ograničen rođački odnos, razdražljivost, svađe kojima se ne može dokučiti uzrok, razmetljivost, pretjerivanje.

 

Poruka i interpretacija tarot karte

Tarot karta desetka pehara predstavlja dugoročnu sreću i emocionalno bogatstvo. Ona simbolizira duboko ispunjenje i stabilnost u svim emocionalnim odnosima. Mir, smirenost uma i dugoročno zadovoljstvo su glavne karakteristike ove tarot karte.

Prijašnja tarot karta, Devetka pehara je predstavljala duhovnu ljubav i euforiju, dok se energija ovom kartom počela manifestirati i nastanjivati u sve aspekte našeg emocionalnog života te u svjesni dio našeg bića. Tarot karta desetka pehara se odnosi na praktični dio života, čvrste i osviještene osjećaje, čime nam donosi sigurnost. Odnosi se i na završetke raznih ciklusa putovanja koji su u fazi izvrsne energije.

Ne smijemo potratiti uzalud ovo vrijeme koje nam je sada naklono, trebamo ga dobro iskoristiti, sreća se ne smije uzimati zdravo za gotovo. Tarot karta simbolizira brak, vezu, prijateljstvo ili neku drugu vrstu partnerstva u kojem nas čeka dugotrajna sreća.

Život nam doista pruža priliku da konačno uživamo, tako da je izmišljanje nekih problema nepotrebno, samo se trebamo prepustiti blaženim i zasluženim osjećajima ljubavi.

Tarot karta desetka pehara opisuje pravu i iskrenu ljubav, put zadovoljstva vlastitim postignućima.  Ovo nije samo povoljna karta, već i utjecajna karta jer osnažuje druge pozitivne tarot karte, ali i umanjuje utjecaj negativnih.

Ako je tarot karta izvučena u obrnutom položaju

Nedostatak ljubavi, nasilje,  brige, deluzije, negativna atmosfera, svađe, anksioznost, nestrpljenje, poteškoće.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (250 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo