Tarot karte - devetka novčićaSpona s astrologijom: Venera u djevici
Element: Aktivan princip, čin

Ključna značenja tarot karte

Kristalizacija materije, moć rasta, vanjski rast – materijalan, emocionalan, spiritualan, intelektualan, financijska sreća, sigurnost, zadovoljstvo, veselje, ljubav, kreativnost, komfor, senzualnost, samopouzdanje, povećanje, dobitak, financijska stabilnost, blagostanje, nenadani dobici.

Pozitivni aspekti tarot karte

Darovi, nasljedstvo, dinamični poslovi s dobrom zaradom, uživanje u materijalnim stvarima, prijateljska druženja, sport, zabava, putovanja, opraštanje dugova, dobrotvorni rad, donacije, dobro zdravlje.

Negativni aspekti tarot karte

Kockarska ovisnost, iskušenje za intelekt i savjest, financijski gubici zbog vlastite gluposti, zavist, ogovaranje, laži, pohlepa, grabež.

Poruka i interpretacija tarot karte

Tarot karte devetka novčića govori o uživanju u obilju užitaka koje nam pruža život ili nagradama koje su potekle iz truda iz prošlosti. Indicira nam kako je realizacija materijalnog dobitka na vidiku te nam se približava. Ona se može pojaviti u obliku novca ili nekih finih stvari. Osim materijalnih dobitaka, ova karta nam donosi i one neopipljive darove poput nove ljubavne ili prijateljske veze, dobro društvo.

Uči nas kako nekada trebamo uzeti pauzu u našim prezaposlenim životima i uživati u radostima života. Veze i odnosi na koje se otvori ova tarot karta biti će obogaćeni i ispunit će se veseljem. Devetka novčića govori o urednom i sigurnom materijalnom statusu te smirenim odnosima.

U ovoj fazi dovoljno smo mudri i iskusni da uspješno kontroliramo svoje poslove i polako rješavamo sve svoje probleme. Broj devet je inače broj savršenstva i dovršenja pa tako i ova tarot karta pokazuje oboje u materijalnom i duhovnom pogledu. Obilje u materijalnom životu dovodi do obilja u emocionalnom životu i obrnuto. Solidan financijski temelj pokazan na karti prirodni je svršetak odabira napravljenog na Sedmici novčića i teškog rada s Osmicom novčića.

Za konkretno pitanje kartu devetku novčića nije moguće protumačiti samostalno, nego tek uz pomoć dviju dodatnih ili prema međuodnosu s okolnim kartama  u sistemu.

Ako je tarot karta izvučena u obrnutom položaju

Brige, nedostatak resursa, krađa, restrikcija, beživotnost, isprazni planovi i obećanja, potreba za balansom i prirodom, pustoš, suša, bezobrazluk, škrtost.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (338 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo