Tarot karta - Devetka peharaSpona s astrologijom:
 Jupiter u ribama
Element: Aktivan princip, čin

 

Ključna značenja tarot karte

Tarot karta zadovoljstva i obilja, novi početak, uspjeh, sreća, zadovoljstvo, zemaljski užici, društvo, emocionalno i materijalno ispunjenje, optimizam, suosjećanje, ispunjenje želja, kreativnost.

 

Pozitivni aspekti tarot karte

Želja je ispunjena ili će uskoro biti, nema razloga za sumnju, čisti, iskreni odnosi i čista savjest, zlatno doba nekog odnosa, savršena ravnoteža, mir, sreća, zrelost, svijest o vlastitim potencijalima i mogućnostima, zahvalnost za dobivenu ljubav i sreću, duboka emotivna veza između roditelja i djece, odlično zdravlje.

 

Negativni aspekti tarot karte

Melankolija, razmišljanje o prolaznosti svih lijepih stvari, žal za mladošću.

 

Poruka i interpretacija tarot karte

Tarot karte deveta karta Pehara predstavlja savršenu prirodnu sreću i ispunjenost i zemaljske blagodati. Ona nam dočarava unutarnje zadovoljstvo i emocionalno ispunjenje, baš kao i prihvaćanje i vjeru u samog sebe.

Naše želje su trenutno od velike važnosti za pogodan nastavak našeg života, a povlačenjem ove tarot karte, možemo očekivati da će se one i ostvariti. Naše nade za pronalaskom prave ljubavi napokon će se realizirati, a mi se samo možemo prepustiti i uživati u sreći koja nam je pružena. Sada se nalazimo tamo gdje želimo, i zadovoljni smo tim položajem.

Ovo se može odnositi na početa neke divne veze ili na učvršćivanje stare, obnavljanje prijateljstava i sl., no u svakom slučaju, predstavlja iskrenu ljubav i naše ili nečije istinske emocije.

Bilo da se tumači samostalno ili unutar aktivnog sistema tarota, mala arkana Devet pehara je veoma ohrabrujuća tarot karta. Govori o sretnom događaju ili o povoljnom raspletu situacije koja je predmet pitanja.

U odgovoru na konkretno pitanje, poručuje nam da su sve moguće trenutne teškoće rješive i prolazne. Simbolizira emotivnu zrelost, sjajnu ravnotežu osjećaja i razuma, pozitivno utječe na okolne karte.

Ako je napadnuta nepovoljnim utjecajima okolnih karata, mala arkana Devetka pehara može poprimiti tek blagi negativan aspekt, samo malu površinsku ranu. Snažna Devetka usprkos svim napadima postojano čuva svoju bit – plemenite osjećaje.

Ova tarot karta dočarava sretne trenutke, a moguće i neki duži vremenski period, kada su duh, duša i razum u veoma skladnom odnosu.

Ako je tarot karta izvučena u obrnutom položaju

Velika tuga i bol, beskorisne rasprave, gubitak materijalnih dobara, neugoda, nezadovoljstvo, taština, arogancija, pohlepa, zloba.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (501 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo