Tarot karte – Dvojka mačeva

Tarot karta - Dvojka mačeva

Ključne riječi tarot karte

Uspravna karta: neodlučnost, izbor, primirja, zastoj, blokirane emocije
Obrnuta karta: neodlučnost, zbunjenost, preopterećenje informacijama

Značenja i opis tarot karte

Dvojka mačeva prikazuje mladu ženu, s povezom preko očiju, koja drži mač u ruci. Ona sjedi pored mora, sve je ispunjeno stijenama koje predstavljaju prepreke za brodove koji trebaju slobodan prolaz. Povez za oči pokazuje da je žena vrlo zbunjena i nije svjesna situacije u kojoj se nalazi. Ona ne može vidjeti ni problem niti jasno rješenje. Mačevi koje drži su savršeno uravnoteženi, pokazuju stabilan um te obje strane u toj situaciji trebaju pokušati pronaći rješenje. Prekriženi mačevi, također, simboliziraju potrebu za primirjem te da probleme treba riješiti pomoću logike i intelekta. Mjesec se nalazi desno od žene i pokazuje novi početak koji nastaje iz rješenja problema.

Značenja uspravne tarot karte Dvojka mačeva

Tarot karta dvojka mačeva predstavlja kartu o partnerstvu i ravnoteži. To se obično odnosi na partnerstvo sa samo jednom osobom. Ova karta pokazuje potrebu za davanjem i uzimanjem. Nitko od nas nije uvijek u pravu 100% vremena i svatko u određenoj mjeri ima nešto za ponuditi. Potrebno je razmotriti u kojoj su mjeri vaš život i partnerstvo u ravnoteži.
Općenito nam tarot karta Dvojka mačeva govori da će partnerski odnosi vjerojatno biti uspješni, ali treba vidjeti hoće li biti prijateljstva, romantike ili poslovne suradnje. Međutim, trebali biste razmisliti o svom postojećem odnosu. Ako mislite da postoji određenih nepravilnosti ili nejednakosti, možda je vrijeme da se stvari vrate u ravnotežu. To će gotovo sigurno zahtijevati otvorenu komunikaciju s vaše strane. Ništa se ne mijenja bez napora.

Što se tiče posla, možete zaglaviti čekajući na odluku koja mora biti odobrena od strane drugih ljudi. Pokušajte biti strpljivi i suzdržani. Ako ste učinili ono što se od vas tražilo onda je vrlo vjerojatno da će sve biti dobro i u vašoj koristi. Provjerite jeste li učinili ono što treba, a ako niste, potrudite se kako to objasniti nadređenima i nadoknaditi načinjenu štetu. Vrlo je vjerojatno da ćete morati preuzeti odgovornost, ali nemojte paničariti.

Tarot karta dvojka mačeva je karta koja donosi romantiku, pogotovo rasplamsa onu koja je već postojala. Ova karta može značiti da će se vaš odnos razviti u lakšu, jednostavniju fazu, tj. više neće biti trzavice, već ćete opet osjetiti stare emocije koje su vas i vašeg partnera spojile. Ako ste u potrazi za ljubavlju, sagledajte same sebe i pokušajte uvidjeti postoje li skriveni emocionalni problemi koje trebate riješiti. Ljudi mogu osjetiti očaj, a to zaista odbija ljude. Partner neće u cjelosti ispuniti vaš život već je on kao glazura na torti koja daje posljednju slagalicu za kompletan život. Nemojte tražiti sreću izvan sebe, već je potražite u sebi i obogatite je.
Kada su financije u pitanju, Dvojka mačeva pokazuje potrebu za ravnotežom i oprezom. Pobrinite se znati gdje vam je novac i gdje ga trošite. Skrivajući se od problema, nećete ih riješiti već i samo pogoršati. Ako vam je potreban dodatni prihod, morat ćete biti kreativni. Najjednostavnija stvar za napraviti je vjerojatno smanjiti svoje troškove.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (446 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo