Tarot karte – Osmica mačeva

Tarot karte - Osmica Maceva

Ključne riječi tarot karte

Uspravna tarot karta: Izolacija, samonametnuta ograničenja, kazna
Obrnuta tarot karta: Otvorenost za nove perspektive

Značenja i opis tarot karta

Tarot karta osmica mačeva prikazuje ženu vezanu s povezom preko očiju, okruženom mačevima koji djeluju kao neka vrsta zatvora ili ograde. Čini se da ne postoji mogućnost bijega. Ona je izolirana i sama, stoji u sredini neplodne, vodene pustoši daleko od grada u daljini. Nebo je sivo i oblačno, pokazuje očaj i nedostatak nade. Ženine noge ne dodiruju vodu, što znači da se karta temelji na intelektualnoj procjeni situacije, a ne emocionalnoj. Pred njom je jasan put, ali povez spriječava ženu da vidi svoj put prema van.

Značenja uspravne tarot karte Osmice mačeva

Kad se Osmica mačeva pojavi, možda ste previše okrenuti prošlosti i ne krećete se prema budućnosti. Možda zbog opreznosti i nove situacije od koje ne znate što očekivati. Razmislite što je to čega se bojite. Vjerojatno je situacija puno manje strašnija od onoga što vam vaš um govori.

U principu, ova karta nam govori da moramo biti otvoreni za poraz kako bi eventualno osvojili ono što želimo. Ne bojte se nepoznatoga; mnogo šansi svugdje postoji, samo ih treba pronaći. Sagledajte svoje misli, govor i ponašanje jer ono što govorite i činite utječe na djelotvornost u vašem životu. Ako vam je potrebna pomoć da se suočite sa svojim strahovima, ne bojte se potražiti je.
Ako mrzite svoj posao, pokušajte vjerovati da držite moć kojom biste promijenili svoju situaciju. Iako vam se čini da ne možete promijeniti svoje radon okruženje, to vas ne treba sprječiti u potrazi za nečim boljim, ako je to ono za čime vapi vaše srce i duh. Vi ne možete imati i ovce i novce, treba vidjeti što želite od trenutne situacije ili jeste li spremni suočiti se s postojećim stanjem stvari. Koji je to put kojim želite krenuti?

U kontekstu ljubavi, ova karta ukazuje na potrebu ozbiljnog ponovnog procjenjivanja odnosa. Možda ste s nekim tko je zapravo loš za vas jer ste shvatili da je “bolje išta nego ništa”. Budući da je gore biti u nezdravoj vez nego biti sam, ako je to slučaj, promislite o tome. Ako ste u potrazi za ljubavlju,prvo sagledajte koliko volite sebe. Netko drugi ne može doći i to popraviti.

Kada su financije u pitanju, ako mislite da je loša vaša financijska situacija i da se nikada neće promijeniti, razmislite o svojim vještinama i sposobnostima te koje opcije su vam na raspolaganju. Istražite nove potencijalne izvore prihoda. Očekujte najbolje, čak i dok se pripremate za najgore.

Više i tarot kartama

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (237 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo