Tarot karte - Paž štapovaSpona s astrologijom: Ovan, Lav, Strijelac
Element: Zemlja vatre

Ključna značenja tarot karte

Aktivnost, vrijedna osoba, imaginativna, optimistična, impulzivna, živa, animirajuća, stimulirajuća,znatiželjna, bezbrižna, očaravajuća,  nekad ne obavi posao temeljito zbog neiskustva, nestvarna, uzbudljiva, puna očekivanja, zabavna.

Poruka i interpretacija tarot karte

Tarot karta Paž štapova je strastvene naravi, po snazi koju ulaže u provođenje svoje volje, jači/jača je i od Viteza štapova. Ova osoba je ambiciozna, nepokolebljiva i uporna na putu do svoga cilja. Njegova/njezina narav sadrži mnogo prkosa te čak i kad je sasvim jasno da je poražen, on se ne miri sa svojim položajem.

Tarot karta Paž štapova je vješt govornik i rado se raspravlja o svemu i svačemu. Uvijek pronalazi argumente s kojima brani svoje stavove i ponekad se čini da su ti argumenti tek puko filozofsko nadmudrivanje koje se previše udaljilo od osnovne teme. No, paž štapova je vrlo inteligentan, posjeduje čarobnu komunikaciju lukavstva i šarma – to su njegova glavna oružja koja mu osiguravaju pobjedu u mnogim verbalnim bitkama.

Ova osoba zna kako privući pažnju osobe koja je u njezinoj blizini, ona ih istovremeno plaši, ali i očarava svojim neustrašivim i vatrenim temperamentom.  Posjeduje veliku količinu erotične karizme, no u isto vrijeme iz nje izvire i dječja strana i to je ono što se ljudima uvijek svidi. Uvijek ima originalne ideje za sva polja života.

U poslu, kao i u privatnom životu, ona svakako želi biti u položaju koji će joj omogućiti da nesmetano izražava svoju kreativnost te koji je neće gušiti pravilima, već joj pružiti neograničenu slobodu. No, kod ove osobe se još uvijek nije do kraja razvila psihička funkcija osjećaja koja bi njezinu kreativnost i oplemenila.  No, s godinama će se i ona malo primiriti te postati profinjenija.

Osoba predstavljena ovom tarot kartom je od rane mladosti samostalna osoba, nju ne treba poticati na učenje jer ona i sama shvaća da je uspjeh u školovanju jedna od prvih životnih prilika za samodokazivanje i stjecanje poštovanja okoline. Kako je veoma strastvena, kada se nađe u nekom konfliktu, zna biti i vrlo neugodna. No, uglavnom je uvijek pozitivna i nastoji izbjeći bilo kakve tenzije, zato je ljudi vole pa je poželjna u društvu.

Ako je tarot karta izvučena u obrnutom položaju

Manjak inspiracije, dosada, nezainteresiranost, površnost, nedostatak vjere, teatralnost, iracionalnost, nesigurnost, frustracija, nezadovoljstvo, nestabilnost, osvetoljubivost, naglost, ranjivost.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (574 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo