Tarot karte – Sedmica mačeva

tarot-karta-sedmica-maceva

Ključne riječi tarot karte

Uspravno: Izdaja, obmana, krađa
Obrnuto: psihičke izazovi, rješavanje problema

Značenja i opis tarot karte

Tarot karta sedam mačeva prikazuje čovjeka koji vježba u vojnom kampu sa snopom od pet mačeva u rukama. Dva druga mača zabijena su u tlo odmah pored njega. Njegov izraz lica pokazuje osjećaj prekomjernog povjerenja i ruganje, kao da je osjetio apsolutno sigurnost u svoj uspjeh krađe. Međutim, u daljini se može vidjeti mala skupina vojnik, lijevo od lopova, a jedan od njih drži uzdignuti mač. Lopov je saznao!

Značenja uspravne tarot karte Sedmice mačeva

Tarot karta Sedmice mačeva može ukazati na nekoga tko se ponaša s manjkom etičkih namjera. To ponekad znači i određenih znatiželjnih osoba koji se nalaze u nečijem životu, a tamo zapravo ne pripadaju. Ako osjetite da vas netko špijunira, možete biti u pravu. Ako ste u iskušenju da kopate po tuđim životima, pokušajte se oduprijeti tom porivu. Svatko zaslužuje svoju privatnost.

Općenito, ako ste uključeni u bilo koju vrstu natjecanja (formalno ili neformalno), pokušajte ne varati. Međutim, ipak obudite oprezno kada su drugi u pitanju. To može biti u rasponu od varanja na pokeru do pokušaja da vam netko nešto podmetne na poslu. Pazite što radite, stvari napravite na pravi način i onda nećete trebati brinuti.

U kontekstu posla, izgled karte Sedmice mačeva može značiti da vaš poslodavac gleda kako radite svoj posao. Budite oprezni i provjerite je li vaš rad bez zamjerke. Pokušajte se ne uključivati u politiku. Ako ste u potrazi za poslom, ne ustručavajte se razgovarati s ljudima koje poznajete ili su radili s vama u prošlosti.

Na ljubavnom planu, ako ste već u odnosu kada se ova kartica pojavljuje, jasna je poruka da je povjerenje ključno. Ako ste imate osjećaj sumnjičavosti zbog nekog razloga prema vašem partneru, bilo bi dobro razgovorati o tome, čak i ako je to teško. Ako ste u potrazi za ljubavi, možda ćete sresti nekoga zanimljivog, ali pokušajte izbjeći ponašanje kao da vas veza ne zanima jer će potencijalni partneri krenuti prema onima kod kojih vide inicijativu i tko je više angažiran. Borite se za ravnotežu.

Također, ovo definitivno nije vrijeme da se kockate oko novca. Možda ćete morati donijeti neke teške odluke. Nemojte žrtvovati svoj integritet za novac, u konačnici vaše samopouzdanje i vaše duhovno zdravlje će patiti. Novac ne može kupiti te stvari.

Više i tarot kartama

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (562 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo