Tarot karte - Sedmica novčićaSpona s astrologijom: Saturn u biku
Element:  Aktivan princip, čin

Ključna značenja tarot karte

Apsorpcija materije, stanka za razmišljanje, utjecaj prošlosti, preispitivanje izbora, vjera u uspjeh, zabranjeno voće, napor, prestrojavanje originalnih planova, težak radi i trud, prekomjerni troškovi, spor razvoj situacije.

Pozitivni aspekti tarot karte

Šteta se još može popraviti.

Negativni aspekti tarot karte

Negativne i pesimistične misli izazivaju negativne događaje na zemaljskome planu, mukotrpna nastojanja da se održi posao, odbijena molba za kredit ili pomoć, nedostatak volje i ideja, zapuštanje obaveza, naivnost u ulaganju novca i povjerenju prema suradnicima, prijevara, nezakoniti poslovi, kriva procjena trenutne situacije, nedostatak informacija.

Poruka i interpretacija tarot karte

Tarot karte sedmica novčića predstavlja vrijeme kada trebamo posegnuti u svoju zalihu koju smo dobili od prijašnjeg uspješno obavljenog posla jer je situacija u kojoj smo se našli pomalo neugodna.

Sve za što se odlučimo ili se kanimo odlučiti, trebamo dobro razmotriti i promisliti o tome te u slučaju da to pođe krivo, imati alternativnu opciju u džepu. Nije poželjno donositi brze odluke. Vrijeme kao da je stalo, odnosno napredak koji nas je prije pratio, sada je nestao na neko vrijeme i stvari stoje na istome. Budući da je tako ispalo, trebamo uzeti pauzu i bolje ne započinjati ništa novo, već planirati sljedeći korak. U svakom slučaju, nakon te stanke trebamo ići dalje, a za vrijeme nje uživati u onome što smo do sada zaradili.

Poruka ove tarot karte jest da su nagrade na vidiku, no svejedno je ostalo još puno toga što moramo učiniti dok ne dođemo do njih. Naporan i težak rad su ono što nas čeka i kroz što moramo proći.

U aktivnim sistemima tarota, ova mala arkana ima znatan utjecaj na okolne tarot karte, ali je isto tako i sama pod utjecajem njoj prethodne te sljedeće tarot karte. Zbog brojnih loši aspekata može se na prvi pogled činiti da je njeno značenje pretežno negativno, ali Sedmica novčića sama po sebi nema značenje financijske, materijalne ili neke treće katastrofe, nego teškoća koje se mogu prevladati mudrim i pravovremenim koracima.

Šteta koja je ovdje iskazana kao postojeća, može se podnijeti i popraviti.

Ako je tarot karta izvučena u obrnutom položaju

Strah od neuspjeha, nezadovoljstvo, neuspješan posao, odustajanje, loši izbori, manjak truda, neorganizacija, potreba za inspiracijom, beznađe, unutarnja praznoća, ponovljene greške.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.8 / 5 (415 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo