Tarot karte - Šestica novčićaSpona s astrologijom: Mjesec u biku
Element: Pasivan princip, stanje

Ključna značenja tarot karte

Ravnoteža materije, napredak, trijumf, velikodušnost, materijalni dobitak, harmonizirani balans, ljubaznost, tolerancija, materijalni dobitak, rješenje, prevladavanje krize, fleksibilnost, komunikacija, uspješna kupnja ili prodaja, novčana pomoć.

Pozitivni aspekti tarot karte

Dobrodušnost, darežljivost, pravi prijatelji koji si međusobno pomažu, materijalno blagostanje, uspješno poduzetništvo, poklon, iznenadna zarada, sreća u svim poslovima, odlično zdravlje ili uspješno liječenje.

Negativni aspekti tarot karte

Gubitak novca i materijalnih dobara zbog rastrošnosti, lakoumno posuđivanje novca ili zaduživanje, nedostatak mudrosti u ekonomskim pitanjima, trošenje novca stečenog bez vlastitog rada ili zasluge.

Poruka i interpretacija tarot karte

Tip uspjeha prikazan Šesticom novčića jest onaj koji dolazi iznutra, on vuče korijene iz našeg unutarnjeg nesvjesnog te se potom materijalizira u opipljivom obliku u vanjskome svijetu.
Pojavom ove tarot karte možemo očekivati nešto lijepo da će se dogoditi, a kako bismo dobili jasniju sliku toga na što se to odnosi, trebamo ovu tarot kartu tumačiti u skladu s okolnim tarot kartama.

Dobra vijest koju ova karta nosi, može biti bilo što; poklon, neka vrsta ugodnog iznenađenja, ispunjenje želje, osjećaj ugode. Na materijalnoj razini, Šestica novčića označava iznenadnu sreću ili dobitak, neku vrstu nagrade, ali moguće jest i to da se odnosi na neočekivano nasljedstvo.

Kako ova tarot karta balansira i vlada ravnotežom, možemo očekivati da stvari budu u harmoniji te se opustiti jer je period koji nam stiže, period stabilnosti. Preplavit će nas osjećaji sreće, zadovoljstva, bit ćemo spremni opustiti se i napokon uživati u sadašnjim trenucima.

Isto tako, moguće je da ćemo riješiti neki dug kojeg smo imali (novac koji smo pozajmili ćemo uspjeti vratiti ili će se nama vratiti posuđeni novac) te napokon riješiti sve račune.
Sada se nalazimo u situaciji u kojoj bismo mogli sačuvati nešto za budućnost jer će nam se svakako isplatiti i nećemo kasnije zažaliti. Kako vrijeme nezaustavljivo prolazi, tako i s njime može proći ovaj trenutak, a da ga mi ne stignemo iskoristiti. Zato je važno da odmah nađemo način kako da trenutno raspoložive potencijale usmjerimo u perspektivne ciljeve za budućnost.

Ako je tarot karta izvučena u obrnutom položaju

Sebičnost, zločestoća, pohlepa, loši poslovi, krađa, negativni utjecaji, nedostatak suosjećanja taština, talenti, geste, neuspjeh, rasipanje.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (256 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo