Tarot karte - Šestica štapovaSpona s astrologijom: Jupiter u lavu
Element: Pasivan princip, stanje

Ključna značenja tarot karte

Ravnoteža volje, pobjeda, trijumf i uspjeh, postignuća, zadovoljstvo dobiveno kroz rad i trud, optimizam, hrabrost da se suočimo s izazovima, vjera u sebe, odlučnost, emocionalna toplina, suosjećanje i strast nove prilike, spiritualno prosvjetljenje.

Pozitivni aspekti tarot karte

Uspjeh na svim razinama, mudra procjena želja i mogućnosti, kreativan potencijal koji se istovremeno razvija prema dva, različita, ali jednako vrijedna cilja, blagonaklono ponašanje prema slabjima, uravoteženost, pomirenje, dobro zdravlje.

Negativni aspekti tarot karte

Neodlučnost, gubljenje vremena, nepomirljive suprotnosti, nametljivost, razmetanje snagom, prepotencija.

Poruka i interpretacija tarot karte

Tarot karte  Šestica štapova predstavlja veličanstvenu pobjedu i stimulirajuće samopoštovanje, te nam poručuje kako je pobjeda vrlo blizu, i da je sada vrijeme za završni potez kako bi se stiglo do trijumfa. Ova tarot karta stimulira i daruje nam ogromnu količinu optimizma, koji pak povećava vjerojatno da ćemo stići do naših ciljeva.

Nove prilike i mogućnosti će se pojaviti u našim životima, naći ćemo se u nekoj novoj situaciji i svladati sve prepreke koje su nas do sada mučile, ili koje nam se nađu na putu, ili ćemo biti nagrađeni za prijašnji rad. Osjećamo se jako dobro u vezi naših postignuća i došli smo do točke kada samo čekamo nagradu. Šestica štapova je povoljna tarot  karta u slučaju ishoda, može ukazivati na vjenčanje, prolazak na ispitu, ona pravi ravnotežu između vanjskih i unutarnjih faktora.

U sistemima tarota ( kada je okružena utjecajem drugih karata ) češće ima povoljno, nego nepovoljno značenje za pitača, malo je karata koje mogu direktno negativno utjecati na Šesticu štapova. Ukazuje na razvijenu intuiciju, koja se koristi na djelotvoran i napredan način.

U pozitivnom aspektu odnosi se na strpljivo i mudro usklađivanje tradicionalnih vrijednosti na novim i originalnim idejama ( dva paralelna cilja ). Tarot karta Šestica štapova je prikaz stanja u kojem pitač, usprkos odličnim rezultatima koje je već postigao, treba ipak biti na oprezu, jer je moguće da će biti izložen neprijateljstvu i zavisti, te da će njegovi protivnici djelovati potajno, nastojeći oboriti njegovu snagu dugotrajnim indirektnim podrivanjem njegovog položaja.

Ako je tarot karta izvučena u obrnutom položaju

Poraz, razočarenje, manjak samopouzdanja, premalo uloženog truda, gubitak, arogancija, nekontrolirana mo i emocije, kukavičluk.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (473 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo