Tarot karte – Trica mačeva

Tarot karte - Trica mačeva

Ključne riječi tarot karte

Uspravno: Bolan rastanak, prekid, tuga, odbijanje
Obrnuto: Oslobađanje boli, optimizam, oprost

Značenja i opis tarot karte

Tarot karta trica mačeva je jednostavno ilustrirana karta s teškom porukom. Srce u zraku, probodeno trima mačevima. Srce je simbol emocija i ljepote, dok ubodi mačeva odražavaju sposobnost logike i moći kako bi povrijedili fizičko tijelo i emocije neke osobe. Nebo je jako zamagljeno i kiša slijeva, što predstavlja strašan trenutak u vremenu.

Značenja uspravne karte Trice mačeva

Iako postoji element žalosti koja je neosporna, s druge strane žalosti može se uvidjeti razumijevanje i radost. Dopustite sebi da u potpunosti osjetite tugu ili bol koja dolazi do vas, tako da se možete suočiti s njom i prevladati je.

Općenito, ova karta može ukazati na vrlo duboka i emocionalna pitanja koja se moraju riješiti prije nego što se može krenuti dalje. Negiranje boli ne predstavlja rješenje već samo odgađa trenutak u kojem ćete se moći osjetiti ponovno živim. Međutim, pozornost treba obratiti na ravnotežu. Dopustite sebi da osjetite bol, ali nemojte se prepustiti. Pokušajte ne biti u žalosti dugo vremena. No, samo vi možete odlučiti koliko je dovoljno dugo. Drugi ne mogu odlučiti za vas.

Vaši osjećaji ili ego mogu biti prilično povrijeđeni ako se nešto događa vezano za posao. Pokušajte zadržati ovu perspektivu. Vaš cijeli život nije (ili ne bi trebao biti) ono što radite profesionalno. Možete potražiti pomoć kako bi pronašli bolji pristup radu. Ne ustručavajte se pitati. Ako ste u potrazi za poslom, to također može pokazati potrebu da stvari počnete gledati na drugačiji način ili u nekom drugom području od onoga što ste htjeli.

U kontekstu ljubavi ova karta ne mora značiti sve loše, ali ipak gotovo uvijek ukazuju na odnos težine i boli. Da bi odnos opstao, obje strane moraju biti spremni na trud i razgovor o odnosima. Može se dogoditi da netko za koga ste mislili da mu je stalo, zapravo i ne ispadne onako kako ste mislili. Ne uzimajte to previše osobno i ne prepustite se boli, ako je to slučaj. Ne možete nikoga prisiliti da se brine za vas i da osjeća ono što vi želite. Kada naiđe prava osoba, ona će učiniti baš sve onako kako vi želite jer ipak će imati prave i iskrene emocije.

Nažalost, kada je u pitanju novac ova karta može značiti razočaravajuće vijesti. Svoju situaciju sagledajte onakvom kakva ona zaista jest i već od sutra počnite raditi da poboljšate svoju financijsku situaciju. Ne dopustite da vas ponos spriječi u traženju financijske pomoći, ako je to potrebno.

Više i tarot kartama

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (348 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo