Tarot karte - Trojka novčićaSpona s astrologijom: Mars u jarcu
Element: Aktivan princip, čin

Ključna značenja tarot karte

Razvoj materije, rad, kreativna snaga, talenti, gradacijsko razvijanje, pripreme, samopouzdanje, ekonomski rast kroz težak rad i odlučnost, dovršavanje posla, timski rad, samorealizacija, dobro izbalansirani prihodi, umjerena ulaganja, oprezno korištenje osiguranih sredstava.

Pozitivni aspekti tarot karte

Silna volja pokreće ostvarivanje plana, uspješno građenje, poduzetništvo, majstorstvo, spoj funkcionalnosti i estetike, vrijedna ulaganja, rast, zdravo tijelo i duh.

Negativni aspekti tarot karte

Gubitak novaca ili materijalnih dobara, zastoj započetog projekta, težak rad (na rubu psihičke i fizičke izdržljivosti).

Poruka i interpretacija tarot karte

Tarot karte trojka novčića je tarot karta koja utjelovljuje načelo da je samo težak rad sam po sebi nagrada jer postati stručnjak u nekom poslu znači naučiti sve aspekte tog znanja i na kraju ga nesebično predati drugom da bi se dalje koristilo.

Potreba za uspostavljanjem baze kroz planiranje i preparaciju je ovom kartom istaknuta, zajedno s potrebom za voljom za neprekidnim i odlučnim radom kako bi se osigurao rast i napredak.

Period stabilnosti je na vidiku te se isplati potruditi oko njega i koliko god muke uložili u ono što trenutno radimo, nećemo požaliti. Sve što trebamo, jest organizirati se i biti što kreativniji što se tiče pristupa poslu.

Tarot karta trojka novčića prikazuje potpuno korištenje svih naših izvora i energije u određenoj situaciji te postupnu gradaciju kroz težak rad. Osim toga, kroz kartu je izražena i strast koja je sadržana u onome što radimo, ona je jedna od glavnih pokretača.

Samostalno je veoma optimistična karta, bez obzira na koje se područje života odnosi pitanje. Mogući negativni aspekti se pojavljuju kada je ova tarot karta okružena drugim teškim kartama, no to su zapravo samo kratkotrajne tamne sjenke koje ne mogu umanjiti vrijednost svega što je Trojka novčića do tada već izgradila.

Za razliku od Dvojke novčića, koja je izrazito materijalno orijentirana, Trojka ne teži materijalizaciji po svaku cijenu, u njoj je prisutan osjećaj za estetiku te želja za stvaranjem djela koja će obogatiti i uljepšati život ne samo graditelja, već i drugih ljudi.

Ovo je tarot karta u kojoj se mogu pronaći sretni obiteljski odnosi i požrtvovnost prema bliskim osobama.

Ako je tarot karta izvučena u obrnutom položaju

Ciljevi se trebaju ponovno razmotriti i organizirati, bezvrijednost, manjak entuzijazma ili smjera za dalje, lijenost, sumnje koje nas koče, nedostatak produktivnosti.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (538 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo