Venera u znaku Djevice

venera u znaku djevice“Kroz knjige uživamo u općenju s nadmoćnim umovima. U najboljim knjigama autori nam se obraćaju, daju nam svoje najvrednije misli i izlijevaju svoju dušu u naše. “William Ellery Channing Djevica je šesti znak zodijaka odnosno horoskopa koji pripada elementu zemlja. Vladar ovog znaka je planeta Merkur. Kada se Venera nađe u znaku Djevice to u suštini označava da je njezin utjecaj tu najslabiji što stvara poteškoće i probleme na emotivnom planu. Venera u znaku Djevice ima duhovnu i analitičnu prirodu. U ovom znaku ona poprima dosta osobina Merkura – koji u punoj snazi ​​dominira znakom Djevice. Ljubav ka čitanju, kreativne ideje, neobičan nakit, mogle bi da opišu osobu koja ima Veneru u znaku Djevice.

Venera u znaku Djevice ima dosta konflikata i sukoba

Ova pozicija Venere u izvjesnoj mjeri daje stidljivost, a njen suštinski problem je to što i pored velikih težnji da nađe svoju srodnu dušu, teško se uklapa i uspijeva u ostvarenju ljubavne sreće, jer je vrlo praktična, a njena razmišljanja su suviše analitična. Zbog toga osobe čija je Venera u znaku Djevice ima dosta konflikata i sukoba na emotivnom planu. Venera u znaku Djevice voli “čiste” situacije – umna percepcija i želja za stabilnošću su elementi s kojima pristupa vezi. Zbog toga, partner ove osobe, koji nema Veneru u ovom znaku, neće razumjeti stroga načela i krajnju iskrenost bliske osobe.

Venera u znaku Djevice ima izražen osjećaj za umjetnost

Međutim analitičan partner koji ima praktičan pristup životu i kome je stvaranje u vezi od ključne važnosti predstavlja idealan spoj za profinjenu i skladnu Veneru u Djevici. Venera u znaku Djevice ima izražen osjećaj za umjetnost, ples i želju da (po ugledu na Veneru iz nježne i emotivne Vage) i ona bude aktivna u modnim dešavanjima. Ali zbog svoje praktičnosti uglavnom će to biti određeni komadi nakita i garderobe koji će imati konzervativne i neupadljive linije. U suštini, Venera u znaku Djevice se pronalazi u kreativnom stvaranju, umjetnosti, nekada čak okultizmu i duhovnom stvaralaštvu. Ova pozicija daje osjećaj za glazbu i ima smisla za boje.

Venera u znaku Djevice

Njezina praktična priroda i visok utjecaj Merkura uvijek će dati šansu da bude poslovno aktivna u zanimanjima gdje su knjige, kreativnost i umjetničke linije zastupljene. Venera u znaku Djevice je vrlo milosrdna i voli pomagati drugima. Pa je pored zanimanja vezanih za papire i knjige možemo naći u zanimanjima humanitarnog karaktera i poslovima vezanim za medicinu i zdrav život. Kod osobe čija je Venera u znaku Djevice brak dolazi kasno. Venera u Djevici na zdravstvenom planu donosi dosta problema s probavom i metabolizmom, pa osobe s ovom pozicijom u natalnom horoskopu dosta računa moraju voditi o prehrani i zdravom načinu života. Tranzitna Venera u znaku Djevice vrlo je povoljna za sva umjetnička nastojanja. Također, ovaj tranzit Venere često donosi nesigurnost, obmane u području partnerstva i česte promjene raspoloženja.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.9 / 5 (498 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo