Virgo tarot – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Virgo tarot - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Virgo tarot – što je tarot

Virgo tarot su vam ime za igraće karte koje se u mnogim zemljama u Europi koriste za proricanje budućnosti i dobivanje odgovara na sva vaša pitanja koje imate. To je jedno od najpoznatijih špila karata koje se koriste za proricanje budućnosti. Virgo tarot špil se sastoji od 78 karata te se ove karte dijele na tri kategorije: mala i velika arkana i dvorske karte. Za samo gatanje odnosno proricanje budućnosti i dobivanje pravih odgovora na sva pitanja se koriste karte iz seta velike arkana. Dok se s druge strane, karte iz seta male arkade i dvorskih karti koristi više za igranje. U velikoj arkadi ima sveukupno 22 karte, te one idu rednim brojem od 0 do 21. One vam omogućuju da dobijete odgovore na vaša pitanja, da dobijete rješenje za neke situacije i ujedno vam mogu prikazati što će vam se dogoditi u obližnjoj budućnosti. U nastavku ćemo vam reći kako tarot funkcionira.

Virgo tarot – kako se koriste tarot karte

Velika arkana iz virgo tarot se koristi za gatanje, dok se ostale dvije skupine koriste kao igraće karte. Velika arkada vam sadrži 22 karte, gdje je prva karta Luda dok zadnja karta prezentirana svijet. Prema mnogim mišljenjima, velika arkada prikazuje nekovrsni put Lude kroz njegov život i razne perioda njegova života od nevinosti i svijesti do prosvjetljenja, zbog čega se prijavljuju karte koje prikazuje ljubavnike, snagu, umjerenost, obješenog čovjeka, božji sud i smrt. Zadnja karta je svijet. Prikazuje njegov put od rođenja sve do smrti. Upravo zbog toga Luda nosi broj i 0 i 22, početak i kraj. Postoje mnogo načina kako se mogu virgo tarot karte posložiti i iščitati. Dok neki sastave tarot karte u keltski križ, drugi ih stave ih poredaju prema tome kako ih izvuku u tri reda. Čitanje tarot karte zahtjeva mnogo prakticiranja i učenja, zbog čega je bolje da vam drugi, profesionalni čitaju karte nego vi sami.

Virgo tarot – profesionali tarot majstori

Kako biste dobili odgovore na sva vaša pitanja te saznali što vas sve očekuje, preporučujemo vam da nazovite jedno od mnogih profesionalnih tarot majstora. Na internetu možete pronaći pregršt web stranica gdje vam se nalazi veliki popis tarot majstora koji imaju dugogodišnje iskustvo te su iskusni u iščitavanju virgo tarot karti, te će vam moći pomoći u čemu god da van treba stručna pomoć. Do sada su uspjeli mnogima dati odgovore na sva pitanja, riješiti im razne situacije i probleme te im omogućiti da nastave dalje sa svojim životom bez osjećaja tereta na leđima i briga na umu. Virgo tarot majstori vam mogu dati odgovore na sva vaša pitanja, bez obzira da li se to ticalo posla, obitelji, ljubavi, zdravlja ili nečeg desetog. Nemojte više dugo čekati već ih nazovite i napokon saznajte pravu istinu. Oni su vam dostupni 24 sata dnevno, svakog dana u tjednu te će vam rado pomoći!

Magicus.info

         
Ocjena: 4.6 / 5 (351 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo