Reiki inicijacija na daljinu

reiki-inicijacija-na-daljinuReiki je duhovna tehnika iscjeljenja koja ja nastala u Japanu. Reiki ne pripada ni jednoj religiji svijeta, ali je mnogi smatraju duhovnom disciplinom. Reiki se sastoji od dvije riječi Rei-što znači Božji utjecaji i Ki-što znači energija i protok energije. Sam cilj reikija je vratiti prirodnu harmoniju i zdravlje kod osobe i samim tim i protok neiscrpne vitalne energije u organizmu. Reiki inicijacija na daljinu u suštini označava podešavanje ili pokretanje reiki kanala na daljinu – inicijacija.
Reiki se sastoji od pet principa:
-Ja se ne brinem;
-Ja se ne ljutim;
-Ja sam zahvalan za svaki dan života;
-Ja uvijek radim pošteno;
-Ja se uvijek lijepo ophodim prema ljudima i širim ljubav.
Reiki nam pomaže da nađemo ravnotežu, ne samo u fizičkom smislu riječi, već gledano s aspekta duhovnog, mentalnog i emotivnog – stvara kanal kroz koji dolazimo do balansa i povećanja kvalitete svog života.
Reiki se sastoji od tri stupnja. Drugi stupanj reikija nam govori o inicijaciji na daljinu. Posljednjih godina proces daljinske inicijacije ili Reiki inicijacija na daljinu sve je više prisutna. Ova vrsta tehnike djeluje kroz procese prilagodbe univerzalne energije. Iako je Reiki inicijacija na daljinu složeniji proces u odnosu na direktan rad s pacijentom, učinak je isti. Što je u suštini reiki inicijacija na daljinu? Inicijacija na daljinu jeste rad učitelj-pacijent kroz meditativni pristup, bez klasične forme Reikija dodir ruku. Ovdje ne treba miješati riječi usuglašavanje i inicijacija jer nemaju isto značenje. Riječ usaglašavanje se odnosi na energiju koja se prenosi sa reiki majstora na pacijenta. Riječ inicijacija u reikiju predstavlja početak praktičnih vježbi iz oblasti reikija u domeni učitelj-pacijent. Tijekom inicijacije sam reiki majstor prilagođava energiju koja je iz otvorenog kanala i koja djeluje poput ogledala. Reiki inicijacija na daljinu uvijek započinje prijenosom energije meditativnim putem između učitelja i pacijenta i samom pristupu vježbama. Ishod-rezultat Reiki inicijacije na daljinu treba biti isti, iako mnogi stavljaju u pitanje koliko je uopće ključan fizički dodir kod reikija kada energija svuda djeluje. Tradicionalni reiki učitelj kroz ovaj proces inicijacije povezuje se sa energijom pacijenta počevši od vrha glave što je na određenoj udaljenosti i vremenu uvijek novo i posebno iskustvo. Svaki vid inicijacije ili daljinskog postavke kanala smatra se višim nivom iscjeljivanja i primanja univerzalne energije. Na ovaj način reiki majstor pokreće izvor energije iscjeljenja što samom pacijentu omogućuje da se njegovi energetski centri u tijelu uravnoteže i harmoniziraju. Ova tehnika rada sve je više prisutna u svakodnevnoj praksi mnogih reiki majstora. Reiki inicijacija na daljinu prema mišljenju mnogih daje rezultate koji premašuju sva očekivanja.

Reiki inicijacija na daljinu

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (557 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo