Tarot karte – otvaranje i tumačenje uživo

Tarot karte - otvaranje i tumačenje uživo

Što su tarot karte?

Tarot karte je naziv za komplet dugačkih igraćih karti koje su u mnogim zemljama diljem Europe koriste za proricanje budućnosti i gatanje. To su najpoznatije karte za predviđanje budućnosti i otkrivanje tajni, te ih mnogi tarot majstori koriste upravo za te svrhe, ali i obični ljudi ih vole koristiti za svoju radoznalu. No, kako biste ih znali točno čitati tarot karte, bitno je jako puno vježbati i učiti o značenju svake pojedinačne karte kako biste mogli dobiti što točnije i preciznije odgovore iz ovih karti. Špil tarot karti sadrži sveukupno 78 karti, te se one dijele na tri grupe, a to su velika i mala arkada te dvorske karte. No, za samo gatanje se koristi samo velika arkada, dok se ostale dvije grupe karti smatraju igraćim kartama. U nastavku ćemo vam reći više o tarot kartama, što svaka karta označava, te gdje možete pronaći kontaktirati profesionalne tarot majstore koji vam mogu dati odgovore na sva vaša pitanja.

Kako se koriste tarot karte?

Sa čitanje i proricanje budućnost se koriste samo tarot karte iz skupine velike arkade, koja sadrži sveukupno 22 igraće karte. Velika arkada ima 22 karte, te njeni redni brojevi idu od broja 0 do broja 21, gdje njena prva karta predstavlja Ludu, dok zadnja karta predstavlja Svijet. Svaka karta ima svoje značenje, i ono pozitivno i ono negativno. Prema nekim značenjima, velika arkana predstavlja putovanje Lude kroz razne periode života, poput perioda nevinosti, svijesti i prosvjetljenja. Zbog toga je Luda prva karta u u ovom setu karti. Također, značenje tarot karte ovisi o tome u kojoj se kombinaciji karata nalazi, jer se značenje jedne karte može prenijeti na drugo, te se na taj način čitaju karte i dobiva se odgovor na pitanje. Primjerice, karta smrti ne značio nužno smrt, već ona predstavlja kraj nečega, a to može biti poput kraj nekih problema u vašem životu, ili pak kraj neke veze.

Profesionalno i uživo tumačenje tarot karte

Ponekad kada sami sebi pokušavati iščitati tarot karte, možete nekad i krivo protumačiti značenje te dobiti krivi odgovor. Zato je bitno da se obratite profesionalnim tarot majstorima kako bi vam dali najtočnije odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice. Tarot majstore možete pronaći preko interneta, gdje ima puno web stranica s tarot majstorima koji vam mogu pomoći kod dobivanja odgovara na sva vaša goruća pitanja. Njihovi tarot majstori su veoma profesionalni te imaju više godišnjeg iskustva, te su stručni u svakom polju interesa, bez obzira imate li pitanje vezano uz posao, ljubav, zdravlje ili nešto drugo. Ne morate više se pitati kako će neke stvari završiti ili što da učinite u nekoj situaciji. Koriste tarot karte te ih znaju točno i precizno tumačiti, te se možete pouzdati u njihovu stručnost i da će vam pomoći da dođete do svojeg odgovara. Možete ih u bilo koja doba dana ili noći nazvati, te će vam rado pomoći.

Magicus.info

         
Ocjena: 4.5 / 5 (514 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo