Tarot vizija – kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot vizija - kontakt, broj telefona, tarot majstori

Tarot vizija – što su tarot karte

Tarot je ime koje se koristi za set karti koje se jako koriste za gatanje u Europi. Cijeli set ima 78 karti, te se dijele na tri kategorije: velika i mala arkada, te dvorske karte. Za samo proricanje se koristi set velike arkade, koji ima 22 u kompletu. Pravi tarot majstor vam može pomoći da dođete do tarot vizija i odgovara na sva vaša pitanja te vam pomoći da saznate što vas sve očekuje u budućnosti i što da učinite u nekoj situaciji. Iako možete i sami naučiti kako čitati tarot karte, trebati će vam mnogo godina vježbanja i prakticiranja kako biste usavršili vještine i znali točno iščitati tarot karte. Zato vam je bolje da za pravu pomoć nazovete tarot majstore koje možete kontaktirati preko tarot centra. Oni će vam dati tarot vizija te vam ponuditi odgovore na sva vaša pitanja i pomoći vam da riješite sve svoje probleme koje trenutno imate.

Tarot vizija – kako se koriste karte

Iako set tarot karti ima sveukupno sedamdeset osam karti, to ne znači da se sve one koriste za proricanje budućnosti. Špil tarot karti se dijeli na tri grupe, a to su vam mala i velika arkada i dvorske karte. Za gatanje odnosno proricanje budućnosti se koristi samo velika arkada koja sadrži 22 karte. U velikoj arkadi karte su označene sa rimskim brojevima te karte ne idu od 1 do 22, već od 0 do 21. Set započinje s nultom kartom na kojoj je prikazana Luda, dok završava sa 21. kartom na kojoj se nalazi nacrtani Svijet. Tarot vizija za veliku arkadu je da ona prikazuje Ludu i njegov put kroz život od doba nevinosti do savjesti i period prosvjetljenja. Tu se nalaze i druge karte, kao smrt, ljubavnici i sunce, te svaka od tih karata ima svoje pozitivno kao i negativno značenje, te je tarot vizija ta da u raznim sastavima svaka karta mijenja svoje značenje i nadovezuje se na sljedeću kartu.

Tarot vizija – kako kontaktirati tarot majstore

Ukoliko vas zanima tarot vizija i što vas sve očekuje u vašem životu, tada je najbolje sa kontaktirate jedno od mnogobrojnih tarot majstora iz astro centra. Na internetu možete pronaći razne online astro centre gdje možete si pronaći tarot majstora koji će vam napokon dati odgovoreno na sva vaša pitanja te vam pomoći da dođete do rješenja za bilo koju situaciju u kojoj se nalazite. Ne morate se više pitati što vas sve očekuje u životu i kako da riješite neki problem, jer vam tarot majstor može pomoći. Tarot vizija i otvaranjem tarot karti vam može otkriti što vas očekuje sve u životu te vam otkriti neke nove stvari za koje nosite znali i moći će van tarot majstor dati korisne savjete kako da se nosite s nečime i što je najbolje za vas. Sada možete otkriti sve i saznati sve što vas zanima uz pomoć tarot majstora koji su za vas dostupni 24/7!

Magicus.info

         
Ocjena: 4.7 / 5 (577 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo